HomeNovostiBoban Rajovic i njegova Armija fanova

Boban Rajovic i njegova Armija fanova

Boban Rajovic je jedan od onih estradnjaka koji se mogu pohvaliti zaista vjernom armijom fanova koji ga non stop iznenadjuju raznim poklonima i pruzaju mu podrsku u svakom trenutku. Takodje ne zaboravljaju niti jedan bitan datum u njegovom zivotu. su mu prije par dana priredili iznenadjenje uz tortu a skoro 2.000 ljudi u glas je pjevalo: ”Sretan rodjendan Bobane”. Jutros je na njegovu zvanicnu FB stranicu stigao i zanimljiv video od njegovih najvatrenijih fanova.

Naime, video je sacinjen od njihovih fotografija sa Bobanom a iskoristili su i njegove dvije rodjendanske pjesme: ”Na dan kad si rodjena i Kraljica i kralj. Uz fotografiju svako od njih je napisao i licnu cestitku Bobanu za rodjendan. Kako to izgleda pogledajte ovdje

Na sve to Boban im je odgovorio fotografijom na kojoj drzi komad papira na kojem su ispisana njihova imena, zahvalnica za podrsku i cestitka za predstojece praznike….

733825_618760874855755_354743030_n

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments