HomeDomaca MuzikaNajslušanija pjesma ove zime je duet Hanke Paldum i Bojana Tomovica

Najslušanija pjesma ove zime je duet Hanke Paldum i Bojana Tomovica

Hanka Paldum i Bojan Tomović su početkom ove godine snimili duet pjesmu “Jedan je dom”. Pjesma je preko noći postala veliki hit koji je pokorio društvene mreže, radijske i televizijske stanice.Poruka pjesme je zasigurno dobro primjena kod publike jer kada je riječ o ljubavi i toplom domu niko nije ravnodušan.Hanka je trenutno na američkoj turneji dok se Bojan priprema za istu u maju.

Pjesma je snimljena u profesionalnom studiju “Tempo”. Tekst i muziku je napisao Bojan Tomović dok je pjesmu producirao Almir Ajanović. Da li možda planiraju neki novi zajednički projekat uskoro, ostaje da vidimo. Do tada uživajte u malom remek djelu koje se zove “Jedan je dom”.

Slika 1Slika 3Slika 2

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments