HomeDomaca MuzikaPremijera: Poslušajte novu pesmu Bobana Rajovića

Premijera: Poslušajte novu pesmu Bobana Rajovića

Pevač Boban Rajović večeras je predstavio svoju novu pesmu. U pitanju je duet sa Kristinom Ivanović, slepom pevačicom sa kojom je pre pet godina snimio duet “Teci mi kroz vene”

kris-i-boban

“Očito mi je Kristina talična jer je ta pesma najbolje prošla od svih mojih dueta, publika je prepoznala tu iskrenu emociju u našoj interpretaciji. Pesmu “Generacijo” imam kod sebe otprilike nekih sedam godina. Razmišljao sam čak i da je poklonim nekom kolegi ali sam na kraju ipak prelomio. Pozvao sam Kristinu, rekao joj svoju ideju. Ona je, naravno, bila oduševljena. Odmah je došla u Beograd i u studiju kod Kobca otpevala svoje deonice, uradili smo i spot i sada sve zavisi od publike a ja se iskreno nadam i verujem da će im se pesma svideti” – kaže Boban

Tekst i muziku je radio Pera Stojanović, aranžman Aleksandar Kobac, dok je ekranizacija poverena produkciji XVisual.

Poslušajte pesmu:

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments