Strana 3 od 17 PrvaPrva 1234513 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 21 do 30 od 164

Tema: Mesecni horoskop

 1. #21
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Znaci vec su potvrdjene citirane reci ?
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 2. #22
  Senior Member slatkisica avatar
  Datum registracije
  26.09.2004
  Poruke
  19.305

  Podrazumevano

  yes... Hvala dragom Bogu...

  Kad ti zore osvanu bez boje, spominjaces ti tad ime moje,
  kad ti nemir prostruji kroz vene, to bol ti mira ne daje zbog mene..!

 3. #23
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Vaš horoskop za:

  April 2007. godine


  OVAN

  Delujete vrlo energièno u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne dogaðaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam razlièiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi Vaš trud i zalaganje. Ipak, pred Vama je faza kreativnog uspona, završni uspeh na najbolji naèin potvrðuje Vaše intelektualne i praktiène sposobnosti. Predstoje Vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju odreðeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 21. aprila, oèekuju Vas razlièita poboljšanja, poslovno unapreðenje ili dobra prilika da proširite svoja finansijska primanja. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguæa je prolazna finansijska »kriza«, što æe Vas dodatno motivisati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije. Ponekad u ljubavi je sve moguæe ili dostupno, ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namere. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Meðutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju æete uèiniti ono što oseæate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavoðenja i osvajanja, ali saèuvajte i dobru meru ukusa uz svoje tipiène manire. Potrudite se da ispoštujte neèije emotivne potrebe ili oseæanja.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem sazvežðu, uz upliv Jupitera i Plutona u devetom, kao i Venere ka Vašem treæem polju, predstavlja sjajnu kombinaciju za »veliki dobitak« na nivou željenog i ostvarenog ili ljubavnog i praktiènog. Oèekuju Vas sreæni dogaðaji, kvalitetne promene i veliko zadovoljstvo. Potrudite se da ostvarite svoje »velike snove« – sreæa je na Vašoj strani.


  BIK

  Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i stalo Vam je da unapredite svoju poziciju meðu saradnicima. Delujete aktivno na razlièitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Nauèite da podvuèete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od razlièitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju Vaš poslovni i društveni status. U odluèujuæem momentu zatražite neèiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. U periodu do 20. aprila, potrebno je da završite posao koji æe Vam doneti odreðene povlastice i dugoroèniji efekat. Krajem meseca, oèekuje Vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvici. Jasno izražavate potrebu za veæim oseæanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Oseæate emotivnu nesigurnost, ali partner Vas nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Meðutim, Vama nedostaje dobra volja i odluènost. Odbijate da neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan naèin« da ostvari svoje namere, što dodatno podstièe Vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajednièke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite neèije udvaranje i društvo. Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, oèekuju Vas sjajni dogaðaji, intimna sreæa i »ljubavni procvat«.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem dvanaestom polju i uz sjajan uticaj Venere u Vašem sazvežðu, podstièu Vas na nova saznanja i rešenjima koja treba da ulepšaju Vaš ljubavni ili porodièni život. Spojite lepo sa praktiènim i korisnim na razlièitim nivoima svojih interesovanja i moguænosti, kroz rešavanje nekih poslovnih, statusnih ili pravnih pitanja.


  BLIZANCI

  Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i moguænosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji naèin delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za liènim procenama, ne uvažavajuæi neèije mišljenje. U periodu od 09. aprila, podstièite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u razlièitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novèani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili praktièno iskustvo. U ljubavnom životu prolazite kroz razlièite faze emotivnog raspoloženja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak da Vam je sve dozvoljeno ili moguæe. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vaš partner unosi u zajednièki život. Priželjkujete razlièita uzbuðenja, a novi dogaðaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodnièke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i oseæanju koje u Vama poboðuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoraèite dosadašnja ogranièenja u zajednièkom odnosu. Ukoliko ste zapoèeli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguæe su iznenadne promene. Uèinite sve što je potrebno da saèuvate svoju ljubavnu sreæu, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem jedanaestom polju i uz sjajan upliv Venere ka Vašem sazvežðu, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog blagostanja. Sreæa je dostižna u razlièitim pravcima, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ili statusnih ciljeva. Pozitivan podsticaj kroz nove moguænosti donosi kvalitetne promene, ali zahteva i aktivnu ulogu.


  RAK

  U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoraèite svoje dosadašnje profesionalne moguænosti ili utvrðene standarde. Oseæate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odreðene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odluèite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih dogaðaja spremni na razlièite vidove promena ili na moguænosti usavršavanja. U periodu od 22. aprila, oèekuju Vas uspešni rezultati i odreðene povlastice. Zraèite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite da je sve moguæe ili lako. Ali, u Vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i žestoki izlivi emocija u dužim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vaš odnos sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednièka zadovoljstva. Ne budite suviše »provokativni«, jer Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. U periodu od 02. aprila, oèekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreæu« ili uticaj.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom polju, uz upliv Marsa i Urana u devetom, kao i Venere ka Vašem dvanaestom polju, donosi sjajne vizije i moguænost rešavanja nekih statusnih, privatnih, imovinskih, porodiènih ili liènih problema. Možete da ostvarite kreativan zanos, poslovni uspon, liènu sreænu i zajednièko zadovoljstvo, samo uz podršku bliže okoline ili uz iskrenu naklonost voljene osobe.


  LAV

  Planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistièki stavovi ulivaju veliku nadu u zajednièki ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediæe adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 23. aprila, oèekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre moguænosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i razlièiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiæe Vas »faktor sreæe«, ali pokažite da imate dobru volju i smisao da kreirate dugoroèniji uspeh. Delujete vrlo privlaèno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi dogaðaji unose lagani nemir u Vaš porodièni ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija èesto menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajednièke sreæe. Važno je da usreæite svog partnera ili da oseæate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraæa. Imate utisak da lako osvajate razlièite osobe koje pobuðuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajednièkom ili ljubavnom životu.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz upliv Venere u jedanaestom, kao i Jupitera i Plutona u Vašem petom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u razlièitim pravcima. Neka Vas emocije podstièu na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih oseæanja. Emotivni zanos ili veza garantuje kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«.


  DEVICA

  Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameæe i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naroèito u finansijskom smislu ili u pravcu liènog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa odreðenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme æe pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan naèin u sprovoðenju zajednièkih interesa. U periodu od 24. aprila, oèekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred Vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktiènog znanja i profesionalnih sposobnosti. Želite da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u idealnu sliku. Novi emotivni dogaðaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuðuje »èarobne misli« ili plimu toplih oseæanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu izmeðu svojih misli i oseæanja, ali to je nemoguæe bez neèijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreæi, ali samo u zajednièkom preplitanju misli i oseæanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajednièke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajuæi se da je moguæe zaštititi se od emotivnog razoèarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili sreæniji put do zajednièke sreæe. Na sreæu Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u osmom polju, uz upliv Venere u Vašem desetom polju, predstavlja spoj željenog i ostvarenog ili duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Sreæa proistièe iz unutrašnje topline i ravnoteže. Podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, oèekuje Vas dobra prilika da jasno odredite svoje buduæe planove.


  VAGA

  Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se veæ zacrtanih ili ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na razlièite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom liènom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz liène interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i neèije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagoðavanja u novim uslovima biæe dobro nagraðene. Od 11. aprila, oèekuju Vas uspešni rezultati i sjajna moguænost za daljim profesionalnim usavršavanjem. U ljubavnom životu suoèavate se sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da oèekuje zajednièki dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga oseæate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Èini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da èesti konflikti utièu na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste èešæim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zaleæete u svojim procenama ili da proveravate neèije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u išèekivanju na rasplet, moguæa je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem meseca oèekuju Vas pozitivne promene, partner æe se prikloniti Vašim željama. Moguæe je i da æete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja æe ispuniti Vaše osnovne kriterijume i oèekivanja.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom polju, uz upliv Venere u devetom, kao i Jupitera i Plutona u Vašem treæem polju, uèiniæe Vas privilegovanom i sreænom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do liène sreæe, predstavlja najlepše zadovoljstvo u nizu sreænih okolnosti i uz neèije prisustvo ili emotivnu naklonost. Raèunajte na svoju »dobitnu kombinaciju«.


  ŠKORPIJA

  Umete da delujete vrlo ambiciozno, ali u odreðenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sliènim idejama. Angažovanost na razlièitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do odreðene granice. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu proveravajte sve važne kriterijume koji utièu na poslovnu saradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna Vam je neèija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve, ali u veæini situacija saradnici se oslanjaju na Vašu dobru volju. U periodu do 18. aprila, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na »zdravu logiku« i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednièka ulaganja. Delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, èesto se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobiène ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za odreðenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje æudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na razlièite izazove u skladu sa svojim afinitetima. Kvalitet koji proistièe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreæu i pozitivno utièe na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, uz upliv Venere u osmom, kao i Marsa i Urana u Vašem petom polju, daje moguænost da ostvarite zajednièki uspeh ili zadovoljstvo na razlièitim nivoima. Imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj lestvici, kao i da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva ili udruživanja. Skladan odnos sa partnerom pozitivno utièe na Vaš intimni sjaj i porodiènu sreæu.


  STRELAC

  Delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima èesto se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Saèuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na razlièite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i liènom inicijativom, uspeæete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim znaèajnim situacijama. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolazi Vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 17. aprila, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili naèin izražavanja. Veæinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujuæi dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, proširite svoje kontakte u razlièitim pravcima. Nalazite se u prilici da ostvarite harmoniju zajednièkog života ili svoje ljubavne želje. Oseæate potrebu da uvelièate neke dogaðaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreæu, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da èujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam neèija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmonièan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih oseæanja. Ljubavna sreæa je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u petom polju, uz sjajan uticaj Jupitera i Plutona u Vašem sazvežðu, kao i upliv Venere u Vašem sedmom polju, uèiniæe da pravilno vrednujete stvari i svet oko sebe. Nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesilonalnih i liènih moguænosti, uveæava se u skladu sa raznovrsnim interesovanjima. Važno je da usaglasite svoje interese sa liènim ili emotivnim potrebama.


  JARAC

  Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Buduæi da ste Vi osoba koja vodi raèuna o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ogranièava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu znaèajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 18. aprila, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju meðu saradnicima. Krajem meseca oèekuju Vas znaèajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. U ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja oseæanja i da odredite svoja emotivna oèekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose oseæanje bliskosti u Vaš zajednièki život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 04. aprila, oèekuju Vas novi emotivni kontakti i neobièna ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad èudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih oseæanja ona gubi svoju vrednost i znaèenje.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u èetvrtom polju, uz uticaj Venere u šestom i Marsa u Vašem treæem polju, podstièu Vas na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za liènim usavršavanjem na razlièitim nivoima. Važno je da se pravilno orijentišete ka dugoroènim ciljevima. Krajem meseca, oèekuje Vas harmonièan život i emotivna podrška.


  VODOLIJA

  Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odluèno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, oèekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obeæava praktiène ili materijalne razultate. U periodu do 19. aprila, obratite pažnju na moguænost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose razlièite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. Stalo Vam je da prevaziðete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu izmeðu glasa razuma i svojih oseæanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugaèiji naèin razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguæe razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreæu, oèekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajednièko zadovoljstvo.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u treæem polju, uz sjajan uticaj Venere u Vašem petom polju, podstièu Vas na dodatno angažovanje u razlièitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu izmeðu poslovnog i privatnog života. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu, mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u moguænosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usreæite svoju porodicu.


  RIBE

  Delujete vrlo energièno u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Èesto preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima i u vezi finasijskih investicija. Potrudite se da završite sve veæe obaveze u periodu do 24. aprila, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktièan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom naèinu poslovanja, usavršavanju na razlièitim stranama i proširite svoje saradnièke veze. Oseæate romantiènu notu u svom raspoloženju i pojaèanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i èarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobiène ljubavne avanture u kojima æete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa razlièitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaæe Vam novi dogaðaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je èarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i znaèenje.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u drugom polju, uz uticaj Marsa i Urana u Vašem sazvežðu naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Prihvatite razlièite moguænosti za profesionalnim napredovanjem i liènim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreæu na razlièitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i liène sreæe, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz neèiju bliskost i podršku.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 4. #24
  Senior Member LJILJANA avatar
  Datum registracije
  13.06.2005
  Lokacija
  USA
  Poruke
  5.388

  Podrazumevano

  oh bas mi je lep horoskop
  Nista Na Svetu Toliko Ne Boli... Nego Kad Srce uzalud Voli!

 5. #25
  Senior Member svrco 76 avatar
  Datum registracije
  29.11.2006
  Lokacija
  daleko daleko
  Poruke
  2.392

  Podrazumevano

  Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite neèije udvaranje i društvo. Ljubavna romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znaženje. Krajem meseca, oèekuju Vas sjajni dogaðaji, intimna sreæa i »ljubavni procvat«.


  ovaj dio mi se posebno svidja
  ..nemam snage bas ni za sta,
  samo sto jos bol me drzi,
  bol u dusi,bol u srcu,
  bol paklena,sve do srzi.......

 6. #26
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Bas lepo sto ste navratile da mi pravite drustvo .
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 7. #27
  Senior Member LJILJANA avatar
  Datum registracije
  13.06.2005
  Lokacija
  USA
  Poruke
  5.388

  Podrazumevano

  ma kad god mozemo cika borafe
  Nista Na Svetu Toliko Ne Boli... Nego Kad Srce uzalud Voli!

 8. #28
  Senior Member svrco 76 avatar
  Datum registracije
  29.11.2006
  Lokacija
  daleko daleko
  Poruke
  2.392

  Podrazumevano

  Citirati Originalno postavljeno od boraf
  Bas lepo sto ste navratile da mi pravite drustvo .
  jos kad procitam nesto lepo pa taman i nebilo....
  ..nemam snage bas ni za sta,
  samo sto jos bol me drzi,
  bol u dusi,bol u srcu,
  bol paklena,sve do srzi.......

 9. #29
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Makar te na trenutak oraspolozi .
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 10. #30
  Senior Member slatkisica avatar
  Datum registracije
  26.09.2004
  Poruke
  19.305

  Podrazumevano

  JARAC

  Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Buduæi da ste Vi osoba koja vodi raèuna o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ogranièava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu znaèajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 18. aprila, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju meðu saradnicima. Krajem meseca oèekuju Vas znaèajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. U ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja oseæanja i da odredite svoja emotivna oèekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose oseæanje bliskosti u Vaš zajednièki život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 04. aprila, oèekuju Vas novi emotivni kontakti i neobièna ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad èudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih oseæanja ona gubi svoju vrednost i znaèenje.

  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u èetvrtom polju, uz uticaj Venere u šestom i Marsa u Vašem treæem polju, podstièu Vas na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za liènim usavršavanjem na razlièitim nivoima. Važno je da se pravilno orijentišete ka dugoroènim ciljevima. Krajem meseca, oèekuje Vas harmonièan život i emotivna podrška.
  i jos jednom... :
  jupiiiiii, jupiiiiiiiiiiiii, jeeeeeeeeeeeee...

  hej ciko volim te... hahahahhahahahahahaaha
  ovakav mi horoskop uvek ovde okaci pa makar ga i izmeni ako nesto lose pise...

  Kad ti zore osvanu bez boje, spominjaces ti tad ime moje,
  kad ti nemir prostruji kroz vene, to bol ti mira ne daje zbog mene..!

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •