Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Rezultati 21 do 26 od 26

Tema: Godisnji horoskop

 1. #21
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano


  Vaga

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje različite izazove u vidu dobrih mogućnosti i nove prilike da unapredite svoj položaj na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Postoje situacije koje ponekad izgledaju veoma složeno ili ciljevi koji se čine nedostižnima, ali mentalna energija koju Vi imate ume da »pomera i planine« onda kada je to potrebno. Planetarni aspekti su Vam naklonjeni onoliko koliko je potrebno, tako da će Vaša usmerenost ka ciljevima imati presudno značenje u ostvarenosti na poslovnom polju. Partner i prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma dragocena. Sačuvajte prave vrednosti i uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i porodičnu sreću. Posebno zadovoljstvo proističe iz osećaja bliskosti i kada svoju sreću na najlepši način umete da podeliti sa onima koje volite. Preneti na svoju okolinu sve vrednosti do kojih Vam je stalo.

  Ljubav:
  Početkom godine moguće je izvesno nerazumevanje sa okolinom ili partnerom, ali prihvatite to kao prolaznu fazu i sačuvajte pozitivno raspoloženje. U periodu od 19. januara i krajem februara, važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Očekuju Vas nove situacije koje će Vam doneti mnogo radosti i veliko zadovoljstvo u periodu od 26. aprila do 21. maja, moguća su važna dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Partner će Vas iskreno podržavati u mnogim situacijama. Pred Vama je ponovo period lepih dešavanja od jula i septembra meseca, imaćete priliku da investirate u porodicu i za uvećanjem nekih imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas nova poznanstva i imponovaće Vam pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva. Posebno ćete moći da uživajte u svom ljubavnom sjaju u periodu od oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

  Posao i finansije:
  Početkom godine mogući su različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će otežavati poslovni dogovor, ali Vi uvek možete da smislite neko alternativno rešenje. Zahvaljujući svojoj blic inteligenciji i dobrim manirima koje posedujete uspevaćete da promenite neka ustaljena pravila. Potrudite se da usmerite svoju pažnju na prioritetne planove koje imate, naročito u periodu od februara, tokom marta i juna meseca. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Pratiće Vas dobre prilike i faktor vremena Vam ide u prilog. U zavisnosti od određene situacije možete da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Kroz tekuća poslovna dešavanja očekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.

  Zdravlje:
  Zbog dinamičnih dešavanja moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 03. do 24. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom septembra i početkom novembra meseca.

  Sugestija:
  Sreća je i kada postoje razni izbori u mogućnostima da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte između onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera i Urana protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti uz one koje volite kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Jer, uvek je sve zajedničko i sve predstavlja odraz zajedničke sreće.  Skorpija

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi obilje novih radosti i događaje koji će dati poseban smisao svemu što čini Vašu životnu sreću. Pratiće Vas povoljni planetarni aspekti i brojne mogućnosti da promenite sve ono do čega Vam je zaista stalo. Tokom ove godine možete osetiti šta u pravom smislu znači imati splet dobrih okolnosti koje donose kompletan uspeh i zadovoljstvo. Kada se kockice mozaika sklope u idiličnu sliku to daje posebnu čar svim radostima koje možete da podelite sa svojom porodicom i sa voljenom osobom. Vama je potrebna harmonija između ljubavi ili Vaše intimne strane sa različitim događajima koji zahtevaju angažovanost u spoljašnjem svetu. Ponekad Vam je teško da iskoračite iz tog intimnog kruga, ali kada dobijate podršku svoje porodice onda imate i dovoljno snage da pomerite sve »zidove«. Izvor sreće postoji kada davanjem sebe uvećavate tu životnu čaroliju uz one koje volite.

  Ljubav:
  Početkom godine ponovo ćete se uveriti da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće. Prijaće Vam topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, mnoge situacije nagoveštavaju neko posebno zadovoljstvo koje ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji osećate u Vama budi nove ideje, inspiraciju i novi impuls. Možete da uživate u ljubavnoj sreći ili nekim lepim situacijam u periodu od 12. februara do 09. marta i tokom aprila meseca. Nezavisno od Vaše emotivnog statusa ili godina, posebno zadovoljstvo i sreća Vas očekuju od 21. maja do 15. juna i tokom jula meseca. Postoje neke skoro nezaboravne situacije koje mogu da ispune sva Vaša ljubavna očekivanja ili osoba zbog koje ćete se osećati veoma srećno i ostvareno u periodu od 09. septembra do 09. novembra, a zatim ponovo i tokom decembra meseca. Slobodno slopite svoj »ljubavni mozaik« u idiličnu sliku, jer za Vas je ovo godina radosti i sreće.

  Posao i finansije:
  Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu događaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro rešenje, što ćete imati priliku i da dokažete krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca. Važno je da pravilno prilagođavate svoj poslovni stil i ustanovljene kriterijume prema zajedničkim interesima. Ponekad treba kombinovati različite metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati od 17. aprila do 23. maja i tokom juna meseca. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, nekim vidim umetnosti ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Uvek kada se preklapaju Vaša dobra volja i stvaralačka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, predstoji Vam nova satisfakcija u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.

  Zdravlje:
  Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je leva strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 10. aprila do 01. maja, zatim od 19. do 30. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

  Sugestija:
  Planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove i jasne ciljeve. Uz veliku podršku Jupitera i ostalih planeta, sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje će Vas pratiti. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi veoma srećni dogadjaji u ljubavnom životu.  Strelac

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi nove mogućnosti, ali uz nagalašenu dinamiku i potrebu da se dodatno angažujete u svim važnim životnim oblastima. Na sreću Vašoj prirodi i temperamentu pogoduju dinamične situacije u kojima možete da se izrazite kroz dominantnu ulogu. U prilog Vam idu dobre okolnosti koje će zahtevati ubrzano delovanje, tako da Vaš osnovni moto na koji možete da se oslonite tokom ove godine glasi: »brzina je vrlina«. Uverićete se da je ponekad važno delovati u trenutku bez odlaganja, a raspored planeta obećava uspešno ostvarenje i sreću koja proizilazi iz zadovoljstva u poslovnoj ili emotivnoj satisfakciji. Teško da ćete imati vremena za veći predah, ali posmatrajte sve u duhu optimizma kako Vama odgovora aktivna uloga i da je »faktor sudbinske sreće« na Vašoj strani. Uz podršku svoje porodice ili bliskih osoba imaćete sjajnu priliku da uvećate sve životne vrednosti do kojih Vam je posebno stalo.

  Ljubav:
  Period koji pred Vama zahteva duži proces unutrašnjeg previranja i preispitivanja, ali donosi i dobru priliku da promenite svoj emotivni status na način koji će Vas učiniti zadovoljnom osobom. Ponekad nije lako doneti neke velike odluke posebno kada postoje situacije koje morate ponavljati i više puta, ipak Vi imate dovoljno snage da menjate sebe onda kada je potrebno. Važno je da imate svest o procesu »menjati se, a ostati isti« u skladu sa osnovnom potrebom o skladnom ljubavnom odnosu i srećnom porodičnom životu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umećete da prepoznate dobru priliku i uz povoljne planetarne aspekte očekuje Vas ostvarenost u ljubavnom životu. Imaćete priliku da osetite radost i veliko zadovoljstvo u periodu od oko 19. januara, zatim od 07. marta, kao i od 26. aprila od 21. maja. Naročito je važan period od 15. juna do 11. jula, kada će Venera boraviti u Vašem sazvežđu i imaće najbolji uticaj na Vašu »ljubavnu sreću«. Ponovo novo zadovoljstvo Vas očekuje i u periodu tokom avgusta i novembra meseca.

  Posao i finansije:
  Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz poslovne mogućnosti i u vezi raznih imovinskih vrednosti. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, glasi: »sve u svoje vreme«. Važno je da imate dobru procenu kada treba započeti neku veću akciju, a iznenadne promene ili dobar sled okolnosti dodatno Vam ide u prilog. Očekuju različiti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljšanje poslovnog statusa. Početkom godine pokažite dobru volju za nekim alternativnim poslovin rešenjima kako biste uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Očekuje Vas značajniji rezultati ili poslovni uspon, naročito u peridu od februara, aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, poslovima u domenu umetnosti, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili izvesna obeležja kroz nagrađivanje u drugoj polovini godine i tokom decembra meseca.

  Zdravlje:
  Povoljni aspekti sa Jupiterom i Uranom doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija i prehlada. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i periodi koji Vas očekuju sredinom januara i krajem februara, zatim od 11. marta, krajem aprila i tokom maja meseca, kao i u periodu krajem septembra i u prvoj polovini oktobra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

  Sugestija:
  Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost u prihvatanju novih prilika koje zahtevaju dodatno angažovanje. Važno je da povezujete poznato iskustvo u duhu novih mogućnosti, sačuvati mudrost kroz istraživanje, ubrzano delovanje i ostvarivanje. Planetarni aspekti Vam pomažu kroz značajno napredovanje na svim životnim poljima, mnogi od Vas sada imaju sjajnu priliku da pronađu neku »srećniju formulu« ili svoju »dobitnu kombinaciju«.
  Izmenio/la boraf; 27.12.2010 u 12:29.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 2. #22
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano


  Jarac

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi pojačanu dinamiku i smenjivanje različitih izazova, kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angažujete. Umeće je da pravilno dozirate svoje želje i mogućnosti u odnosu na prilike koje Vas prate, kao i da dobro balansirate između poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna Vam je postupnost i podrška okoline. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa umetničkim angažovanjem, edukacijom, naukom, izdavaštvom, medijima, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.

  Ljubav:
  Potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što to želite ili da činite ustupke zbog kojih se ne osećate dovoljno dobro. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osećaj nesigurnosti očekuju Vas prijatni dogadjaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodičnom životu, naročito u periodu oko 19. januar, zatim od 12. februara do 09. marta, od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Posebno zadovoljstvo, radost i sreća nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina su mogući u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Priuštite sebi mnogo lepih trenutaka u krugu svoje porodice i uživajte u svemu što utiče na zajedničku sreću u periodu tokom septembra, oktobra i početkom novembra meseca, kao i od 01. decembra sve do 08. januara 2012. Emotivna podška je uvek uzajamna i ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici.

  Posao i finansije:
  Početkom godine shvatićete da su Vam potrebne pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku o aktuelnim dešavanjima, koja utiču na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. Potrudite se da delujete vrlo trezveno i odlučno u nekim iznenadnim ili neobičnim situacijama u periodu krajem januara meseca. Ponekad treba mudro taktizirati i smišljeno odlagati neke poslove, u tom smislu poželjno je da budite pažljiviji sredinom februara, krajem aprila i tokom juna meseca. Naredna godina je povoljan period za investiranjem ili udruživanjem, posebno kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvećanjem imoviskih vrednosti. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja često donosi značajnu moralnu ili materijalnu satisfakciju. Očekuju Vas vrlo uspešni rezultati naročito u periodu od septembra meseca do kraja godine

  Zdravlje:
  Zbog napornih obaveza i pojačane dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, povremeno pad imuniteta, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 19. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i početkom septembra i sredinom decembra meseca.

  Sugestija:
  Prisustvo Jupitera i Urana u Vašem četvrtom polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti pomažu. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnom odnosu sa partnerom ili porodicom.  Vodolija

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje značajne promene koje Vam donose uspeh i sreću, naročito, ako u skladu sa svojom prirodom pravilno izbalansirate velike želje ili ambicije sa mogućnostima koje ćete imati. Postoje neki »zlatni plodovi« koji proističu iz unutrašnje ravnoteže i skladnog odnosa sa okolinom. Ponekad je moguće ispuniti skoro sve planove, ali je važno da imate svest o tome da »sve dolazi u pravo vreme«, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da postavite jasnije prioritete u različitim segmentima života i da istajate u svojim namerama. Ne može uvek sve biti lako, ali iskustvo koje stičete može biti veoma dragoceno i obogatiće Vas na različite načine. Potrudite se da pravilno »dozirate« svoju energiju kako biste ostvarili uspeh i bolji životni standard. Mudrost se ogleda u prepoznavanju dobrih prilika, planiranju poteza i očuvanju najvećih vrednosi koje imate.

  Ljubav:
  U ljubavnom životu prolazićete kroz različite faze raspoloženja i mogućnosti, ali bez obzira na neke veće oscilacije važno je da imate svest o tome kako je vreme faktor koji Vam ide u prilog. Ponekad morate biti ne samo taktični, već i dovoljno strpljivi ili istrajni u namerama kako biste uredili svoj ljubavni i porodični život. Ukoliko ste slobodni već u periodu od 19. januara, predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Nezavisno od Vašeg statusa ili godina, očekuju Vas prijatna ljubavna dešavanja i zadovoljstvo u periodu od 07. marta do 01. aprila, zatim od 26. aprila do 21. maja, kao i od 15. juna do 11. jula. Novi događaji koji donose veliku radost i sreću, ljubavnu ili porodičnu ostvarenost očekuju Vas od 08. avgusta do 09. septembra, i posebno od 09. novembra do 01. decembra. Postojaće razlog i da prigodno obeležite ili proslavite neke srećne događaje.

  Posao i finansije:
  Početkom godine možete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angažujete u nekim važnim događajima na poslovnoj sceni. Posebno obratite pažnju na korisne ideje o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili širem društvenom prestižu. Na vrlo uspešan i efikasan način možete da ostvarite niz važnih ciljeva u samostalnom radu, ali i kroz udruživanje ili proširenu saradnju u periodu od februara i tokom aprila meseca. Uspešni rezultati koji će Vam doneti nove povlastice i širu afirmaciju Vas očekuju tokom juna i oktobra meseca. Druga polovina godine predstavlja sjajan period da započnete neki novi posao ili promenite dosadašnji način rada kroz savremenije i bolje mogućnosti koje ćete imati. U periodu od oktobra meseca možete da investirate kroz poslovne ili imovinske aspekte, jer u dužoj vremenskoj perspektivi očekuje Vas kontinuirani uspeh u partnerskim odnosima. Takodje, krajem godine imaćete veći uspeh u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i u oblasti umetnosti.

  Zdravlje:
  Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 10. februara do 02. marta, od 02. do 17. jula, zatim tokom avgusta, početkom septembra i početkom decembra meseca. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i muskulatura.

  Sugestija:
  Boravak Neptuna u Vašem sazvežđu ima uticaj na Vaše duhovne vidike, podsticaće u Vama želju za saznanjem i iskustvom, a može Vas učiniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi niz dobrih okolnosti i mogućnost da ostvarite značajne rezultate. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Uran Vam donose različite povlastice i uspeh, pre svega u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.  Ribe

  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje obilje novih i dobrih mogućnosti koje će Vam doneti značajne promene u svim životnim oblastima. Različite prednosti koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period se ogledaju ne samo u dobrim mogućnostima koje ćete imati, već i kroz splet srećnih okolnosti koje utiču na »sjajan ishod« ili na Vašu »dobitnu kombinaciju«. Faktor sreće zaista ima presudnu ulogu i to ćete se posebno uveriti, onda kada Vam se iznenada budu »otvorila neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreći. Ponekad morate biti spremni i na određeni rizik, ali u skladu sa svojom prirodom slobodno prihvatite dobar izazov i pomerite neke dosadašnje granice ili standarde. Uz intuiciju i mudrost koju imate umećete da prepoznate povoljnu priliku koja obećava neki značajniji uspeh ili novu životnu radost. Za mnoge od Vas ovo će biti period preporoda posebno kada svoju sreću

  Ljubav:
  Početkom godine nova dešavanja pozitivno utiču na Vaše emotivno raspoloženje. U skladu sa tom insipracijom poželećete da održite romantičnu sliku u odnosu sa dragim ili nekim novim osobama. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neki zanimljivi kontakti ili prijatne situacije, slobodno možete da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Nezavisno od statusa ili godina očekuje Vas ljubavna sreća, zadovoljstvo i momenti velike radosti u periodu tokom februara, zatim od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Nova i posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu će Vas pratiti u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Ponekad postoji neki čudesan ili poseban povod da uživate u svom svetu sreće i uz one koje volite. Zahvaljujući sjajnom uticaju planeta osetićete novu privilegiju u svom ljubavnom ili porodičnom životu, naročito u periodu od 09. septembra do 09. novembra, i zatim od 01. decembra sve do 08. januara 2012.

  Posao i finansije:
  Očekuje Vas period značajnijih promena na poslovnoj sceni i spremni ste na dodatno angažovanje. U prilog Vam idu mnoge povoljne okolnosti koje potvrđuju Vaša očekivanja i ulogu koju možete da ostvarite, zatim važna je i podršaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost, predstavlja sjajnu formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu tokom ove i u nekim narednim godinama. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, turizam, medicinu, ekonomiju i političke angažmane. Važno je da se što više angažujete naročito u periodu krajem januara, od 17. februara, tokom marta i maja, zatim u drugoj polovini septembra i tokom novembra meseca. Jedan od značajnih faktora visoke motivacije i uspeha je saznanje, da se Vaši poslovni planovi uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Poželjno je da tokom vremena unapređujete svoje saznanje, kriterijume i standarde.

  Zdravlje:
  Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili povremene smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. maja, zatim krajem avgusta, od 06. do 17. oktobra, kao i krajem decembra meseca.

  Sugestija:
  Nalazite se u sjajnoj prilici ste da u određenim fazama ostvarite svoje možda čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu ostvarenost ciljeva koje imate, naročito u periodu od septembra meseca. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u ljubavnom životu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najlepše i najveće bogatstvo«.
  Izmenio/la boraf; 27.12.2010 u 12:31.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 3. #23
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  VAS HOROSKOP ZA 2012 . GODINU  Ovan


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, donosi raznovrsne mogućnosti uz nagalašenu dinamiku događaja i potrebu da se dodatno angažujete u svim važnim životnim oblastima. U prilog Vam idu raznovrsne i dobre okolnosti koje će zahtevati ubrzano delovanje. Vašem temperamentu odgovaraju inicijativne uloge, a osnovni moto na koji možete da se oslonite tokom ove godine glasi: »brzina je vrlina«. Uverićete se da je ponekad važno delovati u trenutku na osnovu primarnog impulsa i bez odlaganja, a raspored planeta obećava uspešno ostvarenje i sreću koja proizilazi iz zadovoljstva u poslovnoj ili emotivnoj satisfakciji. Teško da ćete imati vremena za veći predah i mirovanje. Uz podršku svoje porodice ili bliskih osoba imaćete sjajnu priliku da uvećate sve životne vrednosti do kojih Vam je posebno stalo.


  Ljubav:

  Period koji je pred Vama zahteva duži proces unutrašnjeg previranja i preispitivanja. Ponekad nije lako doneti neke velike odluke posebno kada postoje situacije koje morate ponavljati više puta, ipak Vi imate dovoljno snage da menjate sebe onda kada je potrebno. Važno je da imate svest o procesu »menjati se, a ostati isti« u skladu sa osnovnim potrebama o skladnom ljubavnom odnosu i srećnom porodičnom životu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umećete da prepoznate dobru priliku i uz povoljne planetarne aspekte očekuje Vas nova ostvarenost u ljubavnom životu. Imaćete priliku da osetite radost i veliko zadovoljstvo već početkom godine. Naročito je važan period od 08. februara do 06. marta, kada će Venera boraviti u Vašem sazvežđu i imaće najbolji uticaj na Vašu »ljubavnu sreću«. Nove radosti, emotivno zadovoljstvo i skladni odnosi Vas očekuju od 09. maja, tokom jula, kao i od 16. avgusta od 12. septembra. Predstoje vam prijatna iznenađenja i novi talasi ljubavnog zanosa u periodu tokom oktobra i od 11. decembra.


  Posao i finansije:

  Ovo je povoljan period za različite vidove promena i investiranja kroz razne poslovne mogućnosti. Potrudite se da uvećate svoje imovinske vrednosti. Dobra poslovna strategija koju možete da primenjujete, glasi: »sve u svoje vreme«. Važno je da imate dobru procenu kada treba započeti neku veću akciju, a iznenadne promene ili dobar sled okolnosti dodatno Vam ide u prilog. Očekuju različiti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljšanje poslovnog statusa. Početkom godine pokažite dobru volju za nekim alternativnim poslovin rešenjima kako biste uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Očekuje Vas značajniji rezultati ili poslovni uspon, naročito u peridu od februara, aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, medijima poslovima u domenu komunikacija, trgovine ili sportom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili obeležja nagrađivanja u drugoj polovini godine i tokom decembra meseca.


  Zdravlje:

  Naglašeni aspekti sa Uranom doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i periodi koji Vas očekuju sredinom januara i krajem februara, zatim od 11. marta, krajem aprila i maja meseca, kao i u periodu početkom septembra i u drugoj polovini oktobra meseca. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na Vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.


  Sugestija:

  Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost u prihvatanju novih prilika u neprekidnom traganju za ličnim usavršavanjem i poboljšavanjem životnih uslova. Važno je da povezujete poznato iskustvo u duhu novih mogućnosti, sačuvajte mudrost kroz istraživanje i ubrzano delovanje. Očekuje Vas značajno napredovanje na svim životnim poljima, a mnogi od Vas sada imaju sjajnu priliku da pronađu neku »srećniju formulu« ili svoju »dobitnu kombinaciju«. Posmatrajte sve u duhu optimizma i da je »faktor sudbinske sreće« na Vašoj strani .  Bik


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, donosi smenjivanje različitih izazova, kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angažujete. Umeće je da pravilno dozirate svoje želje i mogućnosti u odnosu na prilike koje Vas prate, kao i da dobro balansirate između poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna Vam je postupnost i podrška bliže okoline. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa umetničkim angažovanjem, edukacijom, naukom, ekonomijom, izdavaštvom, medijima, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.


  Ljubav:

  Potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u širem društvu ili u krugu javnosti. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osećaj nesigurnosti očekuju Vas prijatni događaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodičnom životu, naročito u periodu od 14. januara. Posebno zadovoljstvo, radost i sreća uz drage osobe pratiće Vas u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe od 05. marta do 04. aprila. Potrudite se da ostvarite svoje najveće i najlepše snove. Priuštite sebi mnogo lepih trenutaka u odnosu sa partnerom i u krugu svoje porodice u periodu tokom avgusta. Emotivna podška je uvek uzajamna i ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici. Uživajte u svemu što utiče na zajedničku sreću tokom oktobra i od 22. novembra do 17. decembra.


  Posao i finansije:

  Početkom godine shvatićete da su Vam potrebne pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku o aktuelnim dešavanjima, koja utiču na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. Potrudite se da delujete vrlo trezveno i odlučno u nekim iznenadnim ili neobičnim situacijama u periodu krajem januara meseca. Ponekad treba mudro taktizirati i smišljeno odlagati neke poslove, u tom smislu poželjno je da budite pažljiviji sredinom februara, krajem aprila i tokom juna meseca. Naredna godina je povoljan period za investiranjem ili udruživanjem, posebno kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvećanjem imoviskih vrednosti. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja često donosi značajnu moralnu ili materijalnu satisfakciju. Očekuju Vas vrlo uspešni rezultati naročito u periodu od aprila i septembra meseca do kraja godine.


  Zdravlje:

  Zbog napornih obaveza i pojačane dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, povremeno pad imuniteta, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 19. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i početkom septembra i sredinom decembra meseca.


  Sugestija:

  Prisustvo Jupitera u Vašem sazvežđu deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti Vam pomažu da ostvarite i neke »vrhunske ciljeve«. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnom odnosu sa partnerom ili porodicom.  Blizanci


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje značajne promene koje Vam donose uspeh i sreću, naročito, ako u skladu sa svojom promenljivom prirodom pravilno izbalansirate velike želje ili ambicije sa mogućnostima koje ćete imati. Postoje neki »zlatni plodovi« koji proističu iz pravilnog izbora uloga i skladnog odnosa sa okolinom. Ponekad je moguće ostvariti skoro sve planove, ali je važno da imate svest o tome da »sve dolazi u pravo vreme«, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da postavite jasnije prioritete u različitim segmentima života i da istajate u svojim namerama. Ne može uvek sve biti lako, ali uz dodatni napor stičete veće samopuzdanje na putu do cilja. Potrudite se da pravilno »dozirate« svoju energiju kako biste ostvarili uspeh i bolji životni standard. Mudrost se ogleda u prepoznavanju dobrih prilika, planiranju poteza i očuvanju najvećih vrednosi koje imate.


  Ljubav:

  U ljubavnom životu prolazićete kroz različite faze raspoloženja i mogućnosti, ali bez obzira na neke veće oscilacije u odnosu sa bliskim osobama važno je da imate svest o tome kako Vas očekuje srećan rasplet. Ponekad morate biti ne samo taktični, već i dovoljno strpljivi ili istrajni u namerama kako biste uredili svoj ljubavni i porodični život. Ukoliko ste slobodni, već početkom godine predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Nove radosti i zadovoljstvo Vas očekuje od 08. februara do 06. marta. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, uživaćete na najlepši način u mnogim privilegijama koje će Vas pratiti, kao što su ljubavna ili životna sreća od 03. aprila, pa sve do 08. avgusta, jer to je period u kojem će Venera tranzitirati kroz Vaše sazvežđe. Postojaće razlog i da posebno obeležite ili proslavite neke srećne događaje. Ponovo Vas očekuju prijatna dešavanja od 07. septembra, tokom novembra i od 16. decembra.


  Posao i finansije:

  Početkom godine možete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angažujete u nekim važnim događajima na poslovnoj sceni. Posebno obratite pažnju na korisne ideje o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama, usavršavanju ili širem društvenom prestižu. Na vrlo uspešan i efikasan način možete da ostvarite niz važnih ciljeva u samostalnom radu, ali i kroz udruživanje ili proširenu saradnju u periodu od februara i tokom aprila meseca. Uspešni rezultati koji će Vam doneti prestiž i širu afirmaciju Vas očekuju tokom juna, septembra i oktobra meseca. Druga polovina godine predstavlja sjajan period da započnete neki novi posao ili promenite dosadašnji način rada kroz savremenije i bolje mogućnosti koje ćete imati. U periodu od oktobra meseca možete da investirate kroz poslovne ili imovinske aspekte, jer u dužoj vremenskoj perspektivi očekuje Vas kontinuirani uspeh u partnerskim odnosima. Takodje, krajem godine imaćete veći uspeh u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i u oblasti umetnosti.


  Zdravlje:

  Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. marta do 02. aprila, od 03. do 17. jula, zatim krajem septembra i početkom decembra meseca. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i muskulatura.


  Sugestija:

  Duži boravak Venere u Vašem sazvežđu ima veliki uticaj na Vaš kompletni »procvat« i sreću koja će Vas pratiti u ljubavnom i porodičnom životu, a može Vas učiniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike sreće«, od 11. jun ulazi u Vaše sazvežđe i donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh, pre svega u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.
  Izmenio/la boraf; 13.02.2012 u 13:38.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 4. #24
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano


  Rak


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje obilje novih i dobrih mogućnosti koje će Vam doneti značajne promene uz napredovanje u svim životnim oblastima. Različite prednosti koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period se ogledaju u dobrim mogućnostima i posebno kroz splet srećnih okolnosti koje utiču na »sjajan ishod« ili na Vašu »dobitnu kombinaciju«. Faktor sreće uvek ima presudnu ulogu, oslonite se na svoje intuitivno opažanje onda kada Vam se iznenada »otvore neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreći. Ponekad morate biti spremni i na određeni stepen rizika, te u skladu sa svojom prirodom slobodno prihvatite dobar izazov i pomerite neke dosadašnje granice ili standarde. Uz intuiciju i mudrost koju imate umećete da prepoznate povoljnu priliku koja obećava neki značajniji uspeh ili novu životnu radost. Za mnoge od Vas ovo će biti period preporoda posebno kada svoju sreću delite sa bliskim osobama, jer lepota života proističe iz zajedničkih razmena radosti. Uverećete se da postoji neki čudesan ili poseban povod da uživate u svom svetu sreće i uz one koje volite.


  Ljubav:

  Početkom godine nova dešavanja pozitivno utiču na Vaše emotivno raspoloženje. U skladu sa tom insipracijom poželećete da održite romantičnu sliku u odnosu sa dragim i sa nekim novim osobama. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neki zanimljivi kontakti ili prijatne situacije, slobodno možete da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Nezavisno od statusa ili godina očekuje Vas ljubavna sreća, zadovoljstvo i momenti velike radosti u periodu od 14. januara i tokom marta meseca. Nova i posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu će Vas pratiti u periodu od 07. avgusta do 07. septembra, kada Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe. Zahvaljujući sjajnom uticaju planeta osetićete novu privilegiju u svom ljubavnom ili porodičnom životu, naročito u periodu od 03. oktobra, i zatim od 22. novembra do 17. decembra.


  Posao i finansije:

  Očekuje Vas period značajnijih promena na poslovnoj sceni, već početkom godine pokažite da ste spremni na dodatno angažovanje. U prilog Vam idu mnoge povoljne okolnosti koje potvrđuju Vaša očekivanja i ulogu koju možete da ostvarite, zatim važna je i podršaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost, predstavlja sjajnu formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu tokom ove i u nekim narednim godinama. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, turizam, medicinu, ekonomiju i političke angažmane. Važno je da se što više angažujete naročito u periodu krajem januara, od 17. februara, tokom marta i maja, zatim u drugoj polovini septembra i tokom novembra meseca. Jedan od značajnih faktora visoke motivacije i uspeha je saznanje, da se Vaši poslovni planovi uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. kao i podrška koju dobijate. Poželjno je da tokom vremena unapređujete svoje saznanje, kriterijume i standarde.


  Zdravlje:

  Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste pojačali imunitet. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. maja, zatim krajem avgusta, od 06. do 17. oktobra, kao i krajem decembra meseca.


  Sugestija:

  Nalazite se u sjajnoj prilici da u određenim fazama ostvarite svoje možda najlepše ili čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu ostvarenost ciljeva koje imate, naročito u periodu od maja i septembra meseca. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u ljubavnom životu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najlepše i najveće bogatstvo«.  Lav


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje značajne promene kroz postepeni uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici. Uz nove mogućnosti osetićete i potrebu da se posvetite nekim dodatnim ciljevima koji na bolji način mogu da unaprede Vaš životni status. Zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima koji će Vas pratiti mnoge prednosti su na Vašoj strani, ali to ne znači da je put do većeg uspeha lak ili jednostavan. Ponekad sve što se planira zahteva duži proces mentalnog, emotivnog ili fizičkog angažovanja. Važno je da sačuvate mudrost u mnogim situacijama kada donosite odluku o svom poslovnom ili privatnom životu, kao i da budete istrajni uz podršku bliskih osoba. Vaš uspeh ili upon koliko god da je značajan treba da se oslanja na podršku nekih bliskih osoba, jer i Vaša životna sreća se može uvećavati samo onda kada je budete delili sa onima koje volite. Uz pozitivnu svest pokazaće se ponovo: da je »faktor sudbinske sreće« na Vašoj strani.


  Ljubav:

  Novi sled i dinamika događaja već početkom godine podisticaće Vas na aktivnu ulogu. U skladu sa svojom prirodom možete uživati u mnogim situacijama u ljubavnom ili porodičnom životu. Ukoliko ste slobodni, neko može da Vam priušti posebnu radost i željeni vrhunac zadovoljstva u emotivnom ili strasnom kontaktu. Nezavisno od Vašeg statusa ili godina, radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće. Očekuje Vas veliko zadovoljstvo i ljubavna sreća početkom godine i od 08. februara do 06. marta. Nova dešavanja koja Vam donose mnoge radosti i koja će Vas uveriti u nečiju emotivnu naklonost ili u posebne čari ljubavnog odnosa očekuju Vas u periodu od 03. aprila, pa sve do do 24. avgusta. Osetićete nezaboravne trenutke zanosa i velike sreće posebno od 06. septembra do 04. oktobra, dok Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe. Mnoge Vaše želje u ljubavnom i porodičnom životu sada mogu da se ostvare na najleši mogući način. Posvetite pažnju svima koje volite i svojoj porodici tokom novembra i od 16. decembra.


  Posao i finansije:

  Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni mogu Vas dodatno motivisati za još većim angažovanjem i dokazivanjem pred saradnicima. Umete da delujete vrlo energično i da se brzo prilagodite na različite uslove poslovanja, zato nemojte propusititi dobru piliku koju ćete imati od 19. januara i tokom februara meseca. Možete napredovati u nekim paralelnim poslovima, naročito u periodu od aprila meseca i u drugoj polovini godine. Neki novi oblici udruživanja, partnerstva ili angaživanje na novim poslovima donose uspešne rezultate tokom juna i od septembra meseca. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, ekonomijom, sportom, inostranstvom nalazićete se u povlašćenom položaju posebno u periodu od od aprila i oktobra meseca. Povoljni planetarni aspekti Vam donose sjajne mogućnosti za dugoročnijim uspehom koji će Vas pratiti tokom ove, ali i u narednim godinama.


  Zdravlje:

  Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete, kao i da upražnjavate redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje, iritacije želuca ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 21. maja, zatim od 09. do 21. jula, u drugoj polovini novembra, kao i krajem decembra meseca.


  Sugestija:

  Pozitivni aspekti koje primate od Urana, a zatim i od Jupitera uz povoljan uticaj Venere, u dužem vremenskom periodu deluju vrlo podsticajno, pred Vama su nove stvaralačka faze i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i svoju glavnu orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju i Vašu osnovu orijetnaciju.  Devica


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje veoma zanimljiva iskustva iz različitih životnih oblasti, ali i potrebu da proširite svoj uticaj kroz poslovnu angažovanost. Uz ambicije koje imate potreban je i dobar splet okolnosti, a upravo period koji je pred Vama donosi niz dugo očekivanih mogućnosti i privilegija. Povoljni planetarni aspekti Vam pomažu da se opredelite za različite vidove ličnog i poslovnog usavršavanja. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja i kroz razmenu informacija ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoje iskustvo, saznanje, uspeh i društveni položaj. Uverićete se da najveći uspeh, zadovoljstvo ili sreća proizilaze ne samo iz ličnog trijumfa već iz skladnog odnosa sa bližom okolinom, tako da u narednom periodu potencirajte razne oblike udruživanja i partnerstva. Ponekad je sve moguće ostvariti i promeniti, ali uz samosvest potreban Vam je neko kao vodilja u inspiraciji, podrška, izvor energije ili dobra tačka oslonca.


  Ljubav:

  Već početkom godine osetićete prijatne promene, jer situacija u ljubavnom životu se poboljšava u odnosu na prethodni period. U skladu sa svojim emotivnim statusom, godinama i raznim afinitetima možete da uživate u nečijem bliskom društvu. Očekuje Vas velika radost i ljubavna sreća u periodu od 14. januara i zatim od 05. marta do 04. aprila. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ako ste slobodni posebno obratite pažnju na nove kontakte i ljubavne mogućnosti koje Vam predstoje u periodu od 07. avgusta do 11. septembra. Očekuju Vas veoma prijatna dešavanja i nova sreća naročito u periodu tokom oktobra meseca dok Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe. Imaćete sjajnu priliku ponovo da uživate u svojoj ljubavnoj ili porodičnoj sreći od 22. novembra do 17. decembra. Shvatićete kako Vam je potreban osećaj bliskosti i emotivne podrške, čak i onda kada delujete samouvereno i sigurno.


  Posao i finansije:

  Delujete vrlo odlučno, zahtevno i snalažljivo u odnosu na promene ili nove događaje koji Vas prate na poslovnoj sceni. U svom tipičnom maniru umete promišljeno i afirmativno da odgovorite na različite izazove. Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokušavate da osmislite dobre planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Uspešni rezultati Vas očekuju već krajem januara, tokom februara i početkom marta meseca. Stalo Vam je da kvalitetno prošite svoje saznanje i iskustvo, ali i da ostvarite što više korisnih ciljeva. U periodu od kraja aprila, tokom maja i juna meseca, očekuju Vas neki dvostruki rezultati i uspeh na koji ćete biti vrlo ponosni pred okolinom. Ukoliko se bavite poslovima u oblasti edukacije, medija, ekonomije, trgovine ili turizma možete očekivati satisfakciju u vidu određenih priznanja posebno u periodu od septembra meseca do kraja godine. Inače, ovo je povoljan period i za raznim vidovima takmičenja, javnim uspehom, investiranjem ili u kontaktim i saradnji sa inostranstvom.


  Zdravlje:

  Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 23. februara do 11. marta, početkom juna, zatim sredinom avgusta, kao i u drugoj polovini decembra meseca.


  Sugestija:

  Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Prisustvo Marsa u Vašem sazvežđu, u dužem periodu podstiče u Vama stvaralački impuls, energiju dokazivanja i ambicioznog previranja. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 5. #25
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano


  Vaga


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje niz promena i novih mogućnosti koje će se značajno odraziti na uspeh u stvaralaštvu. U narednom periodu uživaćete i izvesnu privilegiju u odnosu na svoju okolinu, posebno u vidu nekih »zlatnih rezultata«, nagrada ili priznanja koja pristižu tek nakon mukotrpnog zalaganja. Povoljni planetarni aspekti koji Vas prate u velikoj meri protežiraju Vaš uspeh u polju kreativnog izražavanja, javnih nastupa, komunikacija, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Mudrost je u prepoznavanju i povezivanju svih dobrih prilika kroz istrajnost. Uverićete se da je faktor sudbinske sreće često na Vašoj strani, a mnogi predstavnici ovog znaka imaće neki »poseban dobitak« koji će ostaviti i značajniji trag u Vašem životu. Splet dobrih okolnosti ima veliki uticaj ne samo na poslovni uspeh, već i na ljubavnu ili porodičnu sreću koja Vas očekuje. U skladu sa svojom prirodom pokažite kako je Vaša unutrašnja veličina odraz harmonije koju imate sa svojom okolinom.


  Ljubav:

  U ljubavnom životu pokažite da imate dobru volju za pronalaženjem novih rešenja ili odgovora na dileme koje Vas prate. Već početkom godine u zavisnosti od svog emotivnog statusa ili afiniteta bićete u sjajnoj prilici da ostvarite neke nove zanimljive kontakte ili vezu. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji koji imaju veoma pozitivan uticaj na budući sled događaja. Uživajte uz blisku osobu ili u krugu svoje porodice u periodu od 08. februara do 06. marta. Očekuju Vas neke nove radosti kada slobodno možete da se prepustite svojoj ljubavnoj inspiraciji koja će Vas pratiti u dužem periodu od 03. aprila, pa sve do 08. avgusta. Uverićete se da postoje i neki nezaboravni događaji koji na skoro čudesan način uveličavaju ljubavnu ili porodičnu sreću u periodu od 06. septembra do 04. oktobra. Posebno obratite pažnju na neka izuzetno prijatna dešavanja koja će Vam doneti lični procvat i skladne odnose u periodu od 28. oktobra do 23. novembra, dok Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe. Talasi novog zadovoljstva Vas očekuju i od 16. decembra.


  Posao i finansije:

  Početkom godine shvatićete da postoji niz novih okolnosti koje Vas prate, tako da svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima. Pokrenite veću inicijaticu naročito u periodu od 17. januara i početkom februara meseca. Novi uspeh deluje vrlo afirmativno i donosi veću svest o određenim privilegijama sa kojima možete da raspolažete u dužem periodu. Značajniji uspeh, satisfakcija i važni rezultati pratiće Vas posebno u periodu tokom maja i juna meseca, zatim i u nekom novom ciklusu od oktobra meseca do kraja godine. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite prethodno iskustvo u duhu novog saznanja kako biste ostvarili što bolju poziciju. U narednom periodu uspešno napredovanje Vas očekuje posebno u poslovima koji se odnose na oblast ekonomije, trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, nauku i obrazovanje, gradjevinarstvo, umetnost ili angažovanje u privatnom sektoru.


  Zdravlje:

  Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 25. januara do 11. februara, zatim sredinom maja, od 27. avgusta od 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 09. novembra.


  Sugestija:

  Uz povoljne aspekte sa Uranom i Venerom u dužem periodu, a zatim i sa Jupiterom možete da osetite veliki zanos i kreativnu energiju, ali uspeh podrazumeva neprekidno dokazivanje i istrajavanje u najširem smislu. Postavite sebi realne ciljeve i potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice. Moguće su najzanimljivije kombinacije u preplitanju poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne načine. Ponekad sudbina je velikodušna u svom darivanju, tek kada savladate sve »prepreke« koje su Vam postavljene na putu do cilja.  Skorpija


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje sjajne mogućnosti uz oscilacije i promene koje će Vam doneti veliki uspon u svim životnim oblastima. Planetarni aspekti su veoma povoljni i u narednom periodu, ali najčešće tek u završnim fazama. Važno je da sebi postavite jasne ciljeve i da se angažujete na različitim stranama. Sada je idealna prilika da stvarate »zlatne polodove« i da ostvarite svoje velike planove ili čudesne snove. Važno je i da imate svest o tome kako je »faktor sudbinske sreće« dostižan kroz istrajavanje. Uspeh, zadovoljstvo i sreća sigurno neće izostati, posebno će Vam se isplatiti različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću podelite sa bliskim osobama. Kroz pravilan izbor izazova i postepeno dokazivanje, možete pomeriti svoje subjektivne granice i učiniti da Vaš život napokon dobije pravi ili najlepši smisao.


  Ljubav:

  Uverićete se u mnogim situacijama da je ljubavna sreća na Vašoj strani, ako pratite iskrene emocije. Neke početne dileme ili previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje, jer očekuje Vas srećan rasplet i zadovoljstvo. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, predstoje Vam prijatni događaji ili nova ljubavna sreća u periodu od 14. januara. Posebno obratite pažnju na nova dešavanja koja će Vas pratiti od 05. marta do 04. aprila. Imaćete priliku da uživate na neki čaroban ili nesvakidašnji način uz svog partnera, potrudite se da obradujete sve koje volite jer pokazaće se da je Vaša sreća dugotrajna. Nove radosti i neka prijatna dešavanja Vas očekuju ponovo od 07. avgusta do 07. septembra, i zatim u periodu tokom oktorba meseca. Ponekad život ima predivan smisao i otkriva neki poseban sjaj koji je moguće videti samo očima ljubavi. Uživajte uz one koje volite i u krugu svoje porodice u naročito periodu od 22. novembra do 17. decembra, kada će Venera tranzitirati kroz Vaše sazvežđe.


  Posao i finansije:

  Potrudite se da pažljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni kako biste spremno odgovorili na svaki izazov ili dobru priliku koja će Vam se ukazati. Važno je da imate svest o tome, kako se sada mnoge okolnosti postupno menjaju u prilog Vašim interesnim planovima. U periodu od kraja januara i tokom marta meseca, očekuju Vas neke dodatne komplikacije koje treba pravilno da rešavate. Postoji više dobrih formula koje možete kombinovati u odnosu na date mogućnosti. Mudrost je u pravilnom povezivanju i prepoznavanju najboljih trenutaka za akciju. Okolnosti koje će Vas pratiti od 17. aprila, tokom maja, juna, septembra i novembra meseca, predstavljaju splet dobrih okolnosti koje uz dodatni napor, istrajavanje i uticaj »faktora sreće« donose sjajnu priliku da se veoma uspešno ostvarite u više pravaca. Slobodno upotrebite sve »zlatne adute« sa kojima raspolažete u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite i u skladu sa ličnom procenom. Neka posebna obeležja ili izvesni »sudbinski dobitak« Vas očekuje krajem godine.


  Zdravlje:

  Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 11. februara do 05. marta, zatim od 21. jula do 07. avgusta, kao i 04. do 23. septembra i krajem decembra meseca.


  Sugestija:

  Učinite sve što je potrebno da spojite lepa i prijatna dešavanja, zatim lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike sreće«, podstiče niz dobrih okolnosti i donosi pozitivne promene i izuzetne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih oblika udruživana, zajednice i ljubavi, posebno od februara i marta, kao i od avgusta meseca. Čuda su uvek moguća, važno je da istrajavanjem sačuvate sve vrednosti koje imate, svoju veru i samopouzdanje.  Strelac


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, donosi obilje novih događaja ili izazova koji značajno uvećavaju Vaše mogućnosti da ostvarite sreću i uspeh u raznim oblastima života. Povoljan raspored planeta u određenim periodima tokom ove godine, učiniće da osetite privilegiju u odnosu na svoju okolinu ili na neku prethodnu fazu kroz koju ste stoički prolazili. Potrudite se da realno odgovorite na sve dobre mogućnosti koje će Vas pratiti u zavisnosti od afiniteta prema ciljevima koje ste sebi postavili. Ma koliko Vaši ciljevi i zahtevi bili visoki, uz »faktor sreće« oni su dostižni i mogući. Važno je da imate svest o ličnom angažovanju i istrajavanju, ali i naklonosti planeta koje će pokazati da »sreća prati hrabre«. Uverićete se da postoje neki posebni momenti koji nikada ne mogu da se zaborave, jer ujedno predstavljaju i odraz onih najlepših životnih radosti. Imaćete priliku da osetite kako je nakon istrajavanja, život zaista »veličanstveno čudo« koje postoji.


  Ljubav:

  U ljubavnom odnosu je ponekad najteže ili najlakše pomerati »granice«, ali u skladu sa svojim duhom, emotivnim statusom ili godinama, a Vama neće biti problem da ostvarite tu svoju ulogu. Ponekad na skoro čaroban način osetićete najleše zadovoljstvo u odnosu sa partnerom i umećete da prepoznate pravi momenat kada treba doneti neku važnu ili životnu odluku. Već početkom godine možete da uživate u mnogim situacijama koje donose radost srca ili na neki nesvakidašnji način uvećavaju Vaše zadovoljstvo u ljubavnom i porodičnom životu. Neki novi i prijatni događaji, ljubavna romansa ili posebno zadovoljstvo u zajedničkom životu Vas očekuje početkom godine i od 08. februara do 06. marta. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina nova dešavanja donose ljubavni sklad i sreću u periodu od 03. aprila, pa sve do 08. avgusta, svakako da će posebne zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu i srećnu romansu. Ponovo možete uživati u svim čarima ljubavnog i porodičnog života od 06. septembra do 04. oktobra, kao i od 28. oktobra do 23. novembra. Neka izuzetno prijatna zadovoljstva i velika sreća Vas očekuje od 17. decembra, kada Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežđe.


  Posao i finansije:

  Postoje izazovi i dobre prilike na koje treba pažljivo reagovati, te već početkom godine umećete pravilno da nametnete svoje ciljeve. Vama odgovara aktivna uloga u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni. U periodu krajem januara , tokom februara i aprila meseca, poželjno je da često preuzimate inicijativu kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vaša snalažljivost, blic inteligencija i osmišljena strategija pomoći će Vam da dobro procenite povoljnu situaciju i trenutak za akciju, naročito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Izbegavajte veće poslovne izazove ili potencijalni rizik, posebno tokom juna i septembra meseca. Važno je da pravilno upotrebite svoje znanje i praktično iskustvo i da kreirate neke dugoročnije planove. Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit, naročito u periodu od jula, i od oktobra meseca do kraja godine.


  Zdravlje:

  Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su prolazne nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, zatim od 15. do 29. septembra, i ponovo od 07. do 21. novembra.


  Sugestija:

  Povoljni planetarni aspekti Vas podstiču na uvećane ambicije, ali i na nova saznanja iz različitih oblasti. Važno je da pravilno uskladite poznato iskustvo u duhu novog saznanja, kao i da sačuvate zrno mudrosti u najrazličitijim životnim situacijama kroz koje ćete prolaziti. Jupiter – »planeta velike sreće«, uz Veneru pomaže Vam da kroz ličnu ostvarenost, poslovni uspon i značajno napredovanje potencirate saradnju i udruživanje. Uran Vam donosi obilje pozitivne i stvaralačke energije, te sve što je dobro – može biti još bolje, ako pravilno istrajavate u svojim ciljevima.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 6. #26
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano


  Jarac


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, simbolično predstavlja »sakupljanje zlatnih plodova ili rezultata« u raznim životnim oblastima. Uz veliko zalaganje i ličnu angažovanost slede i rezultati koji će Vas predstaviti u novom svetlu pred saradnicima ili bližom okolinom. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguće, pre svega kao odraz mudrosti koja se stiče u povezivanju iskustva sa novim saznanjem i potenciranju dobre volje. Planetarni aspekti Vam pomažu da prvenstveno ostvarite neke privatne planove, a zatim i poslovne ciljeve koje ste sebi postavili. Naklonost i podrška okoline neće izostati, ali je važna svest o tome da se najveća snaga nalazi u Vama upravo kada ste podstaknuti osećajima zajedništva, udruživanja ili partnerstva. Uspevaćete na dobar način da objedinite sve pozitivne uticaje i okolina će umeti da Vas »nagradi« u skladu sa ulogom koju imate, bez obzira da li je reč o Vašem poslovnom ili ljubavnom odnosu.


  Ljubav:

  Imaćete sjajnu priliku da utičete na svog partnera ili na neke važne osobe koje pripadaju porodičnim i prijateljskim krugovima. Početak godine donosi veliku radost i zadovoljstvo. Posebno obratite pažnju na dešavanja koja će Vas prati u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu u periodu tokom februara, zatim od 01. do 21. aprila, važno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme. Ukoliko ste mladi ili slobodnog statusa, imponovaće Vam mnoge situacije koje donose prijatno iskustvo kroz nove kontakte, osećaj radosti i ljubavnog zadovoljstva u periodu od 05. marta do 04. aprila, kao i od 07. avgusta do 07. septembra meseca. Važno je prepoznati trenutke radosti i sreće u nizu novih događaja koji su pred Vama. Ponekad zadovoljstvo može biti i kratkog daha, ali da je istovremeno veoma poželjno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, kao i da je faktor vremena i ljubavne sreće je na Vašoj strani. Očekuje Vas ponovo novo zadovoljstvo i ljubavna sreća u periodu tokom oktobra i od 22. novembra do 17. decembra.


  Posao i finansije:

  Nakon pažljivo osmišljene strategije i pokretanja inicijative očekuju Vas pozitivni rezultati u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Važno je da aktivno učestvujete u različitim dogovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Osetićete dodatni impuls i spremnost da se angažujete u više poslovnih pravaca. Uvek postoji mogućnost da se određene dileme rešavaju u hodu, to ne treba značajno da utiče na Vašu motivaciju ili uspeh koji želite da ostvarite. U periodu od aprila i septembra meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. U zavisnosti od situacije oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Jedna od Vaših prednosti je i sjajna sposobnost da se organizujete pod različitim okolnostima, posebno je značajno da unapred osmislite dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima. Novi uspeh Vas očekuje krajem novembra i tokom decembra meseca.


  Zdravlje:

  Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 06. do 11. aprila, zatim od 01. do 13. juna, u drugoj polovini avgusta meseca, kao i od 27. oktobra do 10. novembra.


  Sugestija:

  Pokroviteljski aspekti sa Plutonom i Marsom podstiču Vas na dodatno zalaganje i istrajavanje na svim životnim lestvicama uz duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i izvesnu privilegiju onda kada je to najpotrebnije. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta, maja i juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.  Vodolija


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, najavljuje različite izazove u vidu promenljivih mogućnosti i nove prilike da unapredite svoj položaj na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Postoje situacije koje ponekad izgledaju veoma složeno ili ciljevi koji se čine nedostižnima, ali mentalna energija koju Vi imate ume da »pomera i planine«, onda kada je to potrebno. Planetarni aspekti su Vam naklonjeni onoliko koliko je potrebno, tako da će Vaša usmerenost ka ciljevima imati presudno značenje u ostvarenosti na poslovnom polju. Partner i prijatelji mogu da Vam pruže značajnu podršku u različitim oblastima, i njihova pomoć je veoma dragocena. Sačuvajte prave vrednosti i uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i porodičnu sreću. Posebno zadovoljstvo proističe iz osećaja bliskosti i kada svoju sreću na najlepši način umete da podeliti sa onima koje volite. Potrudite se da prenesete na svoju okolinu sve vrednosti do kojih Vam je stalo.


  Ljubav:

  Početkom godine dok Venera tranzitira kroz Vaše sazvežđe, ponovo ćete se uveriti da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće. Prijaće Vam topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, mnoge situacije nagoveštavaju neko posebno zadovoljstvo koje ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji osećate u Vama budi nove ideje, inspiraciju i novi impuls. Ponovo možete da uživate u ljubavnoj sreći ili nekim lepim situacijama u periodu od 08. februara do 06. marta meseca. Nezavisno od Vaše emotivnog statusa ili godina, posebno zadovoljstvo i sreća Vas očekuju od 03. aprila, pa sve do 08. avgusta i tokom septembra meseca. Postoje neke skoro nezaboravne situacije koje mogu da ispune sva Vaša ljubavna očekivanja ili osoba zbog koje ćete se osećati veoma srećno i ostvareno u periodu od 28. oktobrbra do 23. novembra, a zatim i od 16. decembra. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva.


  Posao i finansije:

  Početkom godine mogući su različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će otežavati poslovni dogovor, ali Vi uvek možete da smislite neko alternativno i dovoljno efikasno rešenje. Zahvaljujući svojoj blic inteligenciji i dobrim manirima koje posedujete uspevaćete da promenite neka ustaljena pravila. Potrudite se da usmerite svoju pažnju na prioritetne planove koje imate, naročito u periodu od februara, tokom marta i juna meseca. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, investicijama, izdavaštvom ili medijima, takodje zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Pratiće Vas dobre prilike i faktor vremena Vam ide u prilog. U zavisnosti od određene situacije možete da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Kroz tekuća poslovna dešavanja očekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.


  Zdravlje:

  Zbog dinamičnih dešavanja moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 03. do 19. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom septembra i početkom novembra meseca.


  Sugestija:

  Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Urana, a potom i Jupitera protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo. Sačuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti uz one koje volite, posebno kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Jer, uvek je sve zajedničko i sve predstavlja odraz zajedničke sreće.  Ribe


  Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2012. godine, donosi obilje novih radosti i događaje koji će dati poseban smisao svemu što čini Vašu životnu sreću. Pratiće Vas povoljni planetarni aspekti i brojne mogućnosti da menjate, a zatim i unapredite sve ono do čega Vam je zaista stalo. Tokom ove godine imaćete više prilika da ostvarite kompletan uspeh i zadovoljstvo. Kada se kockice mozaika sklope u idiličnu sliku, to daje posebnu čar svim radostima koje možete da podelite sa svojom porodicom i sa voljenom osobom. Potrebno je da ostvarite harmoniju između ljubavi ili Vaše intimne strane i odnosa sa partnerom, sa različitim događajima koji zahtevaju angažovanost u spoljašnjem svetu. Novi izazovi koji su pred Vama u velikoj meri mogu da prošire Vaše saznanja i da Vas oplemene. Ako ste dovoljno mudri, shvatićete da izvor sreće postoji kada davanjem sebe uvećavate i najveće vrednosti uz one koje volite.


  Ljubav:

  Prvih dana početkom godine moguće je izvesno nerazumevanje sa okolinom ili partnerom, ali prihvatite to kao prolaznu fazu i sačuvajte pozitivno raspoloženje. U periodu od 14. januara do 09. februara, važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Sada možete ostvariti i neka najlepša zadovoljstva, jer tada Venera tranzitira kroz Vaše sazvežđe. Očekuju Vas nove situacije koje će Vam doneti mnogo radosti i veliko zadovoljstvo u periodu od 05. marta do 04. aprila, a moguća su i važna dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Partner će Vas iskreno podržavati u mnogim situacijama u periodu tokom maja meseca. Pred Vama je ponovo period lepih dešavanja od 07. avgusta do 07. septembra, imaćete priliku da investirate u porodicu i za uvećanjem nekih imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas nova poznanstva i imponovaće Vam pažnja koju dobijate. Priliku da uživate u novim radostima i svom ljubavnom sjaju imaćete u periodu tokom oktobra, i od 22. novmebra do 17. decembra. Slobodno slopite svoj »ljubavni mozaik« u idiličnu sliku, jer za Vas je ovo godina, mnogih radosti i sreće.


  Posao i finansije:

  Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu događaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro rešenje. Potrudite se da ostvarite značajne rezultate već krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca. Važno je da pravilno prilagođavate svoj poslovni stil sa uspostavljenim kriterijumima, kao i u skladu sa zajedničkim interesima. Ponekad treba kombinovati različite metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Očekuje Vas uspeh i napredovanje na statusnoj lestvici od 17. aprila do 23. maja, kao i tokom juna meseca. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, nekim vidim umetnosti ili putovanjima pratiće Vas uspeh u drugoj polovini godine. Uvek kada se preklapaju Vaša dobra volja i stvaralačka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, predstoji Vam nova satisfakcija u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.


  Zdravlje:

  Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je leva strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. aprila do 01. maja, zatim od 19. do 29. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.


  Sugestija:

  Planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove i jasne ciljeve. Uz veliku podršku Jupitera i povoljnih aspelata drugih planeta, sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje će Vas pratiti. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi veoma srećni dogadjaji u Vašem ljubavnom ili porodičnom životu.
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •