Izbor maturalne haljine svaku tinejdžericu stavlja na muke, znoje se dlanovi, a nervoza se prenosi na čitavu okolinu. To i ne čudi, jer ako se odjene nešto u čemu će se loše osjećati, ta večer neće ostati u najljepšem sjećanju.

A najgore od svega je ultimativni strah da će se još netko pojaviti u istoj takvoj haljini. Kako bi sve takve potencijalne tegobe najlakše prebrodile, trinaest eminentnih hrvatskih dizajnera odabralo je svoje top unikatne haljine za maturalne večeri.

Osim što su iste haljine namijenjene za službeni dio večeri, dizajneri su razmišljali i o tome da se sve maturantice u njima dobro provedu i na afterparty-ima koji su uostalom nezaobilazan nastavak svakog dobrog provoda.

Koje su haljine za maturalne večeri predložili Aleksandra Dojčinović, Anamarija Asanović, Arileo, Charlie design, Elfsi, Etna Maar, Hippy garden, Ivan Alduk, Ivica Klarić, Marta Buzolić, Matija Vuica, Xenia design i modna kuća MAK, te kako su se u njima na afterpartyiu snašle Ana Ivančević (Taliamodel) i Sanja Hrgović (Taliamodel) koje su za tu prigodu utjelovile maturantice, pogledajte u novom editorijalu http://dnevnohr.com/Moda/unique-top-...dizajnera.html