Koliko puta na dan perete zube?
Koliko puta na dan perete zube?
\"...sve prave ljubavi su tuzne...\"
-Balasevic-
dva putaOriginally Posted by tigrica_
tj ujutro i uvece
a u toku dana zvaka dobro dodje
obozavam moje zube
i redovno idem na kontrolu
kada jednom sretnes nekog ko je poseban u tvojim ocima nedaj da ode i nevidis ga vise nikada...
joj ja bih trebela kod zubara na kontrolu a bojim se![]()
jako se bojim zubara...
\"...sve prave ljubavi su tuzne...\"
-Balasevic-
Ja imam dobre zube. Perem ujutro i navece. Od zubara se nebojim. Ali i nemoram da idem.
Zvezda je moj zivot!
Zube perem ujutro, posle rucka jer cekkicu malu i kaladont uvek imam u nesiseru i navece inace uvek zvacem zvake bez secera i ponosna sam na moje bele zubice............... :P
Svi muskarci su razliciti i treba ih menjati
I meni su super zubi perem ih svako jutro i vece a inace uvjek imam orbit pri ruci kod zubara ooooooobozavam da idem prosle godien sam imala jedan kutnjak koi mi je bio pokvaren i izvadila sam ga sad su mi svi zdravi i jedino moram na kontrolu da idem kod zubara!!!!!!!!!!
Koga,sada lazes....swojim mednim usnama,kojoj sada kazes da je bolja nego ja,koju sada lazes,dok u oci gledas je,kao sto si mene lagao
Wolim te i dalje,stefane
Perem ih posle svakog obilnijeg obroka...znaci sve zavisi kad unosim hranu...inace ujna mi je zubar pa se valjda covek sazivi sa time i onda nema strah...sta znam...inace sam zadovoljna s obzirom da nemam nijednu plombu a kamoli izvadjen zub..
dva puta na dan..
inache su mi zube perfenktne, nosila sam
protezu za zube jedno 4 godine i sad su
odlichne...
Originally Posted by tigrica_
Ma i ja sam kao dete imala strasan strah..
ali ono posle kada vidis efekat josh kada poliras...ih bre uzivancija
kada jednom sretnes nekog ko je poseban u tvojim ocima nedaj da ode i nevidis ga vise nikada...
perem dvaput na na dan....
ujutru i uvece...kao mnogi od vas
sad uskoro dobijam protezu...znaci posle svalog obroka...![]()
Najteze je ocima kad se tvoga lika sete, kad dusa zaplace kao malo dete, jos teze srcu kada rana zaboli, kad nemogu da te vidim a puno te volim!!!
Bookmarks