+ Odgovor Na Temu
Prikaz rezultata 1 do 6 od 6

Tema: Naziv Pesme (Samo naziv ne Download!)

Administrator Mafija's Avatar
    Registrovan
    Sep 2004

Exclamation Naziv Pesme (Samo naziv ne Download!)

Na ovu temu mozete pisati deo iz pesme koju ste negde naprimer culi a neznate njen naziv.

INFO: Za Sve One Koj Budu Pomogli Oko Tacan Naziv pesme i pevaca:

Molim vas ovde navedite samo tacan naziv pesme i pevaca nemojte postavljati nikakve download linkove ili slicno.
    Download linkove od filehosting stranica kao naprimer www.rapidshare.com www.megaupload.com i slicno kacite molim vas pod "Muzicke Zelje"

Administrator Srna's Avatar
    Registrovan
    Jan 2005

Uobičajeno

Procitano i primljeno k znanju.

Senior Member Nela's Avatar
    Registrovan
    Mar 2008

Uobičajeno

Takodje ..
    ............

Junior Member
    Registrovan
    Jun 2008

Uobičajeno

da ne otvaram novu temu, ovde cu postati...znam da je zesce glupo da postavim ovo al jbg drugacije ne mogu da nadjem tu pjesmu...vec godinama trazim ovu pjesmu i nikako da je nadjem...imam isjecak iz "jednog" videa (vjerovatno ce neki prepoznati iz kog ) pa ako neko zna naziv da mi javi...u pitanju je techno/trance il tako nesto ...kuco sam ono teksta sto sam cuo po google i youtube al nikako da skontam...

Code:
    http://www.megaupload.com/?d=52KOUFC7
    p.s.

ako je zabranjeno da ovo postavljam vi izbrisite post

pozz

Junior Member
    Registrovan
    Apr 2010

Uobičajeno

treba mi pomoc znam dio pjesme i mislim da ga izvodi Voodoo Popeye i ide nesto ovako " da li bi, da li bi, taliban banana, da li bi, da li bi banana talibana " interesuje me kako se zove pjesma ?

Junior Member
    Registrovan
    May 2010

Question Muzika iz Filma Treca Sreca Naziv pesme Hitnoooooo

u ludu noc veceras ti povedi me, hajde pozuri kad znas da silno zelim te,lazi me vraze ceo svet me laze,ljubi me ljubi...
    ================================================== ============================
    moze li mi neko reci koja je ovo pesma tj naziv pesme ili izvodjac ko izvodi u pitanju je zenski izvodjac a muzika je iz Filma Treca Sreca ??????? javi te mi na e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com HITNOOOOOOOOOOOOOO

+ Odgovor Na Temu

Bookmarks

Pravila Postanja