Slađana Delibašić i Anabela Đogani, posle prozivki u medijima sa bivšim supružnicima, odlučile da snime zajedničku pjesmuNekadašnje jetrve Slađa Delibašić i Anabela Đogani snimiće duet! Kako Press saznaje, posle pravog medijskog rata u kome su se verbalno suočile sa bivšim supružnicima Đoletom i Gagijem Đogani i njihovim sadašnjim članovima porodice, njih dvije su odlučile da udruže snage i snime pjesmu „Idemo u provod", za koju vjeruju da će biti hit.


- Anabela i ja smo još pre deset godina, kada smo bile u grupama „Đogani" i „Fanki G", snimile zajedničku pesmu „Tebi". U ovom trenutku, kada smo obe bivše supruge Đoganija, publici bi bilo interesantno da nas čuje u zajedničkoj pesmi. Pronašla sam fantastičnu pesmu brzog ritma, koja će biti odlična za duet - kaže Slađa za Press, i dodaje da duet nisu posvetile bivšim supružnicima:

- Pesma govori o nama dvema kako idemo u provod i dižemo prašinom za sobom, nakon što odbijemo muškarca koji je flertovao sa obe! Ne bih posvetila pesmu bivšem mužu, nikad se ne vraćam na staro. Đole i ja smo prijatelji i ništa više od toga!