Pjevačica Tanja Savić prije nekoliko dana prošetala frizuru poput svjetske zvijezde s BarbadosaMlada pjevačica s Barbadosa Robin Fenti Rijana, koja je poznata po svojoj prepoznatljivoj frizuri, dobila je dvojnicu u Srbiji. "Grandova" pjevačica Tanja Savić nedavno se pojavila na snimanju "Grand šoua" s deset centimetara kraćom kosom, pa je većina prisutnih odmah počela da je upoređuje s tamnoputom pjevačicom. Bez obzira na to što je ljetos izjavljivala da joj duga kosa savršeno stoji i kako joj ne pada na pamet da je skrati, zvijezda "Granda" ipak je posjetila svog frizera Mister Iksa, koji joj je napravio frizuru poput Rijanine.

- Jako mi se sviđa kako sada izgledam i nijednog trenutka mi nije bilo krivo što sam ošišala dugu kosu, jer mi kratka savršeno stoji. Htela sam da napravim neku veću promenu, pa je izbor pao na frizuru. Uz singl "Sestre po suzama", koji je uvertira za moj novi album, odlučila sam da promovišem i novi imidž. Verujem da sam napravila pun pogodak - rekla je Tanja za Kurir.

Pored asimetrične frizure, koja je totalni hit u svijetu i za koju je Rijana u Americi na jednoj top-listi osvojila drugo mjesto iza Viktorije Bekam, Savićeva je promijenila i stil odijevanja, pa sada sve češće nosi kratke haljine.