Lepa Brena za 49. rođendan od muža dobila platnu karticu za šoping u vrijednosti od 10.000 evraJedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu Lepa Brena prije nekoliko dana napunila je 49 godina. Ona je za rođendan dobila brojne poklone i čestitke kolega, prijatelja i rodbine, ali je najoriginalniji poklon stigao od njenog supruga Bobe Živojinovića, koji je svojoj ženi darivao platnu karticu obmotanu mašnicom, na kojoj se nalazilo 10.000 evra za slavljenički šoping.

- Brena je poklon iskoristila istog dana jer je obišla nekoliko najpopularnijih šoping centara na Floridi, gde se nalazi sa porodicom. Pazarila je brendirane krpice, a iznos koji je dobila na poklon bio je sasvim dovoljan da kupi sve što je naumila, budući da je scensku garderobu pazarila pre početka aktuelne turneje "Uđi slobodno". Sinovi su joj poklonili komad nakita, a pevačica je svoje momke odvela na porodični ručak u jedan elitni restoran - ispricao je izvor Kurira blizak pjevačici.

Brena je potvrdila da je od Bobe dobila vrijedan poklon:

- Najbitnije mi je da rođendan provedem sa familijom, a šta ću od koga dobiti, nikada mi nije bilo preterano značajno. Ipak, Boba me svake godine iznenadi, pa ni ovaj rođendan nije bio izuzetak - rekla je pjevačica za Kurir.