Rezultati 1 do 2 od 2

Tema: Kako se igrati njenim bradavicama?

 1. #1
  Junior Member
  Datum registracije
  02.03.2010
  Poruke
  16

  Podrazumevano Kako se igrati njenim bradavicama?

  Ženske su grudi dio tijela koji je isprepleten brojnim završecima živaca. Neke žene kod dodirivanja bradavica čak mogu doživjeti orgazam, a drugima već i obično poigravanje s njima pruža veliko zadovoljstvo. Kako su bradavice vrlo osjetljive, s njima moramo biti vrlo nježni i pažljivi, te naučiti kako ih pravilno stimulirati, jer u protivnom svojoj partnerici možete uzrokovati čak i bol. Naime, brojni muškarci misle kako su nabrekle bradavice znak da žena uživa, a to nije uvijek tako. Da muškarac postigne erotski učinak i zadovoljstvo partnerice, prvo mora upoznati njeno tijelo i osjećaje.

  Neka vas ne zavede veličina grudi. Kao kod penisa i dražice, tako ni kod grudi njihova veličina ne igra nikakvu ulogu. Jer i male grudi mogu biti pravi gromobran, dok velike mogu biti potpuno neosjetljive

  Kako bradavice dovesti u nabreklo stanje?

  Prste položite na obje strane bradavice, tik uz vanjski rub obruča, ali ga nemojte doticati u potpunosti. Zatim počnite polagano pritiskati prema dolje, te prste potegnite ili razdvojite. Kada bradavica nabrekne možete početi s lizanjem ili sisanjem.

  Kako lizati i sisati

  Napućite usne, kao da je želite poljubiti i tijesno ih sklopite oko bradavice. Usisajte je između usnica i svako toliko malo popustite, ali ne dozvolite da pritisak popusti. Na taj će način žena na bradavici naizmjenično osjećati podtlak i pritisak, što će joj vrlo goditi.

  Primanje cijelom rukom  Igra s prstima daje najbolje rezultate, posebno ako su grudi malo premazane uljem za masažu. Dlanove položite preko dojki, tako da su vam prsti van njihova vanjskog ruba. Započnite polagano podizati dlanove, lagano gladeći rubove grudi, tako dugo dok vam se među prstima ne nađu njene bradavice. Povucite ih lagano ili snažnije, ovisno o toma kako joj više godi.

  Bradavica i penis

  Mnoge žene uzbuđuje osjećaj koji ih obuzme kada na svojim grudima osjete dodir vrućeg nabreklog penisa. Protrljajte glavićem obje dojke, ili čak dopustite da vrh svoje nabrekle bradavice ugura u otvor na glaviću penisa. Obično to mogu izvesti obrezani muškarci, ali možete pokušati i ako niste obrezani.

  Različita osjetljivost dojki

  Obično žene imaju jednu dojku osjetljiviju na podražaje od druge. Pitajte je želi li

  Izvor: DnevnoHr.com! | VRU

 2. #2
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  meni je ovo ekstra smesno. izvini, cenim toj trud. samo.. ako muskarac bez tutorijala ne zna ni bradavice da nadrazi.. onda stavrno ne znam sta reci

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •