Severina odlepila za srpskim baletanom Milanom Gromilićem, sa kojim je snimila spot za pesmu„Tridesete“


Hrvatska pevačica Severina Vučković nekoliko puta je odlagala snimanje novog spota za hit baladu „Tridesete“, koji je platila 100.000 kuna, jer je imala samo jedan specijalni uslov, a to je biranje adekvatnog partnera za video-klip, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora. Naime, pevačica je želela da u njenom video-zapisu bude isti glumac kao i u spotu za pobedničku pesmu Evrovizije „Molitva“, koju je pevala Marija Šerifović.

- Od kada je prvi put videla ovaj spot, Severina je svojim saradnicima rekla da želi baš tog momka u prvoj laganijoj pesmi koju bude snimila na sledećem albumu. Seve je bila oduševljena kadrovima Marijinog spota, a naročito igračkim umećem koje je pokazao član baletskog ansambla Pozorišta na Terazijama Milan Gromilić - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Zbog svakodnevnih predstava u kojima Milan glumi, Seve je tek pre nekoliko dana završila spot, na obostrano zadovoljstvo.

Inače, zanimljiv podatak je da je hrvatska seks bomba bila oduševljena Milanovom građom i spontanom glumom, pa je iz tog razloga pojedine scene želela da ponovi i po nekoliko puta, iako su već iz prvog bile dobro odrađene. Međutim, Milan je odoleo čarima balkanske zavodnice i ostao veran supruzi Katarini - inače sestri pevačice Kristine Čanković iz grupe Luna - koja će mu uskoro roditi dete.