Mlađani pop pevač Bojan Marović je pre neko veče, na prijemu u vili „Jelena“, pokušao da demonstrira svoje udvaračke sposobnosti. Naime, celo veče je proveo pokušavajući da smuva neko zgodno parče.

I, dok su druge zvanice uživale u ćaskanju, muzici, tračarenju, mladom Crnogorcu su proradili hormoni, te se bez trunke kolebanja bacio na anonimnu crnku. Odmah mu je zapala za oko, pa joj je ‘ladno prišao i započeo nonšalantno ćaskanje. Curici je u početku imponovala pažnja mladog, lepog i popularnog pevača. Ali, priča mu nije bila uverljiva, pa se njegova meta ubrzo udaljila u nepoznatom pravcu.
Dečko koji je poznat kao miran, tih i povučen, verovatno je pomislio da će više sreće imati kod izazovne plavušice i, ne hajući za prethodni neuspeh, dao se u dalji lov. Sa zgodnom devojkom se smeškao, non-stop nešto pričao, dok je ona potvrdno klimala glavom, a neki su već tipovali s kim će Marović provesti noć. Kada je krenulo naopako, niko ne zna, jer je i plavuša na koju se prešaltovao, kad je ispila piće, pokupila svoje krpice i krenula kući. Bojan je nakon toga postao svestan da ovo veče definitivno nije njegovo i da nije spremio dobre „žvake“ za beogradske cice. Vrzmao se izvesno vreme tamo-amo, ne želeći da se upusti u još jedan pokušaj, i, videvši da je ostao praznih šaka, pošao je na spavanje. Sam… Pevušeći usput „tebi je lako otići, jer nisi voljela“.