Imam bolju kuću nego prije deset godina, ali to nije nimalo promijenilo moj karakter, izjavio je najbolji igrač ManUtd-a Cristiano Ronaldo (24)



Portugalac u Manchester Unitedu zarađuje oko 170.000 eura sedmicno, ali tvrdi da mu novac nije “udario u glavu”. Otkad je došao u Manchester, Ronaldo je kupio kuću za 4,5 milijuna eura, a ima i sedam skupocjenih automobila (Ferrari je “slupao” nakon samo dva dana vožnje). No ni to mu nije dosta pa je naručio Bugatti Veyron za milijun eura, ali na njega mora čekati dvije godine. Trenutačno mu je najskuplji automobil Rolls Royce od 400.000 eura, a još 200.000 je dodao kako bi imao registarske oznake CR7.

- I dalje sam isti, bilo da na bankovnom računu imam milijune ili ništa. Moja osobnost je ista, želim igrati nogomet i uživati u životu - rekao je Ronaldo.
Njegovo uživanje u životu smeta njegovim susjedima u Cheshireu, nadomak Manchestera. Oni tvrde da Portugalac vrijeđa, da je brutalan i bezosjećajan. Kuću od dva sprata okružio je visokom ogradom, a želi je srušiti i sagraditi - trospratnicu.

KRUNA KARIJERE
Odmah nakon nedjeljnog derbija protiv Chelseaja, Cristiano Ronaldo krenuo je u Zürich. U Švicarskoj će Portugalac primiti Zlatnu loptu. Kao najboljeg u prošloj godini Ronalda su u Fifinu izboru proglasili treneri i kapetani svih svjetskih reprezentacija. Iza Portugalca su Leo Messi i Fernando Torres. Ronaldo je već proglašen najboljim i u izboru časopisa France Football.