naravno da nije ima 8 godina ihihihi a braca mi imaju po 23 i 24 godine
naravno da nije ima 8 godina ihihihi a braca mi imaju po 23 i 24 godine
Koga,sada lazes....swojim mednim usnama,kojoj sada kazes da je bolja nego ja,koju sada lazes,dok u oci gledas je,kao sto si mene lagao
Wolim te i dalje,stefane
uh, seka velika devojka, moze ona sama da se cuva![]()
mA MOZE nego kad je bila manja nikad nisam morala da je cuvam,ni mene braca kao shto moraju neki..je rmomja majka i tata nikad nisu kuci,i bio bi red da ja pazim na sestru a ja nikad nisam imala tu obavezu,imala je prvo bejbisiterku,a posle u vrtic jer je mnooog jeftiniji od kojekakvih cuvalica djece
Koga,sada lazes....swojim mednim usnama,kojoj sada kazes da je bolja nego ja,koju sada lazes,dok u oci gledas je,kao sto si mene lagao
Wolim te i dalje,stefane
Krevet , komp. , pa opett isto . Mnogo je bolje , ali se jos uvek moram malo pricuvati .![]()
Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .
Malo zanimljivije nego juce . Imao sam goste .
Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .
Nikako . Dosadjujem se u "cetiri" zida .
u stresu celo prepodne.. bila malo na msn..![]()
pa opet jurcala da spremim veceru i da perem ves.
Kad ti zore osvanu bez boje, spominjaces ti tad ime moje,
kad ti nemir prostruji kroz vene, to bol ti mira ne daje zbog mene..!
Markeri