Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Rezultati 1 do 10 od 25

Tema: Vesti Iz Partizana

 1. #1
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano Vesti Iz Partizana

  Fudbalski klub Partizan potpisao je ugovor sa napadaèem Dankom Lazoviæem, koji æe sledeæih pola godine igrati za 'crno-bele'.

  Lazoviæ je došao na pozajmicu iz holandskog Fejnorda.

  Ostatak ekipe Partizana trenutno je na pripremama u Dubaiju, a Lazoviæ æe avionom krenuti na put kako bi se što pre prikljuèio timu.

  Lazoviæ je izrazio zadovoljstvo povratkom u Partizan posle tri godine igranja u Holandiji i Nemaèkoj. 'Prelep je oseæaj vratiti se kuæi. Ne bih se borio poslednjih mesec dana i neke svoje liène ambicije stavio u drugi plan da nije tako. Monogo je lepo ponovo obuæi dres Partizana. Svi æemo otiæi i igrati u inostranstvu, ali Partizan æemo voleti', rekao je Lazoviæ.

 2. #2
  Senior Member R!æ-ß3 avatar
  Datum registracije
  06.12.2005
  Lokacija
  Tu i tamo
  Poruke
  633

  Podrazumevano

  ....vidimo se,kad se zagledamo....!!!

 3. #3
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  Fudbalski reprezentativac SCG i doskorašnji èlan engleskog Portsmuta Zvonimir Vukiæ ovog proleæa ipak æe i definitivno nositi dres beogradskog Partizana! Nekadašnji fudbaler Šahtjora (èiji je i dalje èlan po ugovoru još tri sezone), posle višenedeljne sage u koju su bili umešani Šahtjor, gazda Portsmuta Milan Mandariæ i èelnici crno-belih, konaèno je ponovo u beogradskom klubu u kome je i stekao status reprezentativca. Po potpisivanju pozajmice u fudbalskom savezu Beograda Vukiæ je izjavio da razlog njegovog povratka u Partizan nije nastup na Mundijalu i prilika da bude na oku selektoru Petkoviæu, veæ želja da igra:

  „Normalno da svi razmišljamo i svi želimo da igramo na Mundijalu, posebno posle svega što smo prošli u kvalifikacijama. Ali nije to, hoæu da budem zadovoljan i da igram fudbal. Ja sam i prethodne dve sezone igrao fudbal, ali nisam bio zadovoljan. Samo u Partizanu mislim da æu da budem zadovoljan. Bez obzira na to što sam imao neke ponude koje su bile dobre, èim sam èuo da se i Partizan interesuje i da može da završi ceo posao, rekao sam da hoæu samo u Partizan. Znam da se mnogo oèekuje od mene. Preostaje mi da se vratim u formu i pomognem ekipi da odbrani titulu prvaka Srbije i Crne Gore”.

  Vukiæ smatra da æe mu za povratak u formu biti potrebno najviše dve nedelje:

  „Èuo sam od svih igraèa da je Jirgen Reber odlièan trener. Verujem da æe mi trebati 10 do 15 dana da se vratim u formu i da æu onda zaigrati kako se od mene oèekuje”, dodao je Vukiæ.

 4. #4

  Podrazumevano

  Ma i sa Vukicem i Lazovicem osvajamo titulu kao i bez njih

  NIJE VAZNO POBEDITI
  NIJE VAZNO BITI PRVI
  VAZNO JE OSETITI
  PARTIZAN U SVOJOJ KRVI

 5. #5
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  Fudbaleri Partizana pobedili su u prijateljskoj utakmici tim Urala 1:0, ali je cena pobede preskupa – reprezentativac Zvonimir Vukiæ, najveæa zvezda prelaznog roka, zbog preloma stopala neæe moæi da igra puna tri meseca. Vukiæ je stradao posle grubog starta Rezanceva u 80. minutu. Rus je na centru uklizao u reprezentativca SCG, koji je lekaru odmah rekao da je „nešto puklo u stopalu”. Zvonimir Vukiæ je odmah prebaèen u bolnicu, gde je konstatovano naprsnuæe metatarzalne kosti stopala, a njegova noga stavljena je u gips. Procena nije izneta odmah, ali, kako javlja SOS kanal, sezona je, po svemu sudeæi, završena za jednog od kljuènih igraèa državnog tima.

  I pre teške povrede Vukiæa, Rusi su igrali veoma grubo i povredili Stanèevskog, koji je morao napolje posle pola sata. Trener „crno-belih” Jirgen Reber nekoliko puta se posvaðao sa protivnièkim trenerom Pobegajlovom, a želeo je i da prekine meè.

 6. #6
  Senior Member R!æ-ß3 avatar
  Datum registracije
  06.12.2005
  Lokacija
  Tu i tamo
  Poruke
  633

  Podrazumevano

  PARTIZAN-
  ....vidimo se,kad se zagledamo....!!!

 7. #7
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  U FK Partizan „sluèaj Vukiæ” dobio je novu epizodu. Kako prenose beogradski mediji, direktor „crno-belih” Nenad Bjekoviæ zatražio je od reprezentativca SCG da operacijom ubrza svoj oporavak i vrati se na teren veæ za 20-ak dana. Zahvat bi trebalo da na Banjici uradi doktor Slavko Tomiæ, koji je dao garanciju da bi se reprezentativac veæ za mesec dana ponovo vratio na teren. „Doktor Tomiæ je veæ radio ovu operaciju vrhunskim sportistima,” objašnjava lekar Partizana Sead Maliæeviæ. Direktor „crno-belih” Nenad Bjekoviæ bio je u šoku posle prvog telefonskog razgovora sa reprezentativcem... „Ako Vukiæ ne bude pristao na operaciju, može slobodno odmah da se vrati u Englesku,” rekao je u sredu uveèe Bjekoviæ. „Pošto smo se žestoko ´isprsili´ da ga dovedemo, moramo da razmišljamo i o našoj raèunici. Zato želimo da se što pre vrati na teren. Nama ne treba Vukiæ za jednu ili dve utakmice u finišu sezone.”

  Prema Vukiæevom mišljenju, meðutim, povreda stopala je delikatna i potrebno je konsultovati se sa veæim brojem struènjaka.

  „Tražimo najbolje rešenje,” rekao je èetvrtak Vukiæ. „Ne mogu ništa da govorim jer se još ne zna kako æe teæi leèenje i oporavak. Mislim da su novinari malo preterali, da Bjekoviæ nije tako mislio. Treba veèeras da se èujemo i da o svemu lepo poprièamo i dogovorimo se.”

 8. #8
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  Fudbaler Partizana Zvonimir Vukiæ operisan je u Beogradu u petak uveèe. Vukiæ neæe nositi gips, a njegov povratak na teren oèekuje se za šest nedelja. Podsetimo, reprezentativac SCG je u prijateljskom meèu Partizana sa ruskim Uralom, koji je igran u nedelju, zaradio naprsnuæe metatarzalne kosti stopala, posle èega mu je pretio kraj sezone. Lekar „crno-belih” Sead Maliæeviæ objasnio je ranije kako izgleda operacija kojom bi Vukiæu trebalo da budu otklonjene posledice povrede. „Taj hirurški zahvat sastoji se od vezivanja dva naprsnuta dela kosti žièanom iglom. Ona povezuje pukotinu i delom se obavija, fiksira oko kosti, tako da pri trèanju žica potpuno preuzima optereæenje na sebe. Sama kost æe da zaraste za dva-tri meseca, igla možda još kasnije, ali igraè potpuno mirno može da se bavi sportom, igra utakmice”. Vukiæ je poslednjeg dana januara došao u Partizan iz Portsmuta. U ekipi iz Humske ostaæe do kraja sezone kao pozajmljeni igraè. (B92)

 9. #9
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  Posle neplaniranog remija u meèu sa Zemunom, fudbaleri Partizana u ponedeljak su morali da se suoèe sa mnogo veæim gubitkom. Nekadašnji reprezentativac, jedan od najiskusnijih igraèa i svakako najborbeniji fudbaler crno-belih, Zoran Mirkoviæ saopštio je da je završio igraèku karijeru zbog zdravstvenih problema! Mada æe nastaviti da trenira sa ekipom, Mirkoviæ neæe biti u kombinaciji za utakmice...

  „Kraj se približio, zbog velikih zdravstvenih problema, pre svega sa kièmom. Prièao sam sa trenerom, saigraèima i u svim tim razgovorima èini mi se da sam ja bio najrealniji, jer vidim i sam da nisam ni bleda senka pravog sebe. Razlika izmeðu igara pre oktobra i ovih poslednjih je strahovita, a na sve to najviše je uticala poslednja povreda. Izgubio sam oseæaj u levoj nozi, trne mi, smanjena je pokretljivost! Još od 1999. imam diskus herniju, ali povreda kième iz oktobra je najviše uticala na odluku. Nije lako kada se napušta praktièno jedini naèin života koji znaš, ali doðe i taj trenutak. Šta æu raditi posle, još ne znam, rano je za te odluke”, rekao je Zoran Mirkoviæ za „Novosti”.

  Štoper crno-belih, ranije desni bek, u karijeri je nastupao za Rad, Partizan, Atalantu, Juventus, Fenerbahèe i ponovo Partizan, a za reprezentaciju je odigrao 59 utakmica. (B92, Veèernje novosti)

 10. #10
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  Nemac Jirgen Reber gotovo sigurno napušta ekipu Partizana na kraju sezone, prenosi sportska štampa u Beogradu. Sportski dnevnici, pozivajuæi se na svoje izvore, tvrde da Nemac odlazi u junu, a za raskid ugovora biæe mu isplaæeno oko 300 hiljada evra. „Sport” i „Novosti” navode da je najozbiljniji kandidat za novog trenera Miodrag Ješiæ, koji je sa CSKA u Bugarskoj osvojio titulu, a crno-bele je vodio u sezoni 1999/2000. Ješiæ je pre mesec dana raskinuo ugovor sa šampionom Bugarske, zbog nesporazuma sa èelnicima tog kluba, a preliminarni razgovori u Humskoj, navodno, su veæ obavljeni. (B92, Sport, Novosti, SŽ

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •