Strana 1 od 12 12311 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1 do 10 od 111

Tema: Tipovi muskaraca po nadimku kojim vam tepaju .

 1. #1
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano Tipovi muskaraca po nadimku kojim vam tepaju .

  Zabavi se potpuno pomerenom tipologijom. Muškarce smo podelili po grupama u zavisnosti od nadimka kojim ti tepaju. Na nekoliko minuta iskljuèi svoj centar za romantiku i bezbrižno uživaj u malo ogovaranja tih divnih biæa, nama dragih muškaraca. Izvoli, samo se opusti i uživaj!

  Hej, slatka, pa znaš li kako nas sve muškarci rangiraju? Dok u zadimljenoj kladionici èekaju da poène utakmica, razmenjuju lovaèke prièice, pletu i klot i frket ne samo o fudbalu veæ i o politici, vremenu, cenama pa èak i o nama ženama. Jedan pada na plavuše, onaj drugi na vatrene crnke, polovina ih misli da su manekenke naj ribe, ostali kapiraju da je bolje da ljulja nego da žulja. Neki vole one malo slobodnije, drugi bi odmah ženili neku zbunjenu stidljivicu. Polovina ekipe voli prirodno, druga polovina otkida na silikone. I tako u beskraj!
  Pokušavaju da stvore tip svoje devojke i èesto su žrtve predrasuda. Eto, na primer, ona Mica što pre podne radi u kafiæu plava je i zgodna, te mora da je i glupa i laka riba, a jednom ju je neko video kako ulazi u X5. Ma, drolja, klasièna sponzoruša. Pu pu...
  Da, da, draga, oni nas tako rangiraju i ocenjuju, daju bodove i oduzimaju ih ako pronaðu neku katastrofalnu "manu". E pa, draga moja, ako mogu oni - možemo i mi!
  Zove te - DRAGA
  Pa ne znam kako da kažem ovo, ali frajer koji iskazuje ljubav tepajuæi ti "draga" obièan je mekušac ili, što bismo rekli, beskièmenjak. Obožava i èesto citira pesnike. Svoj cenjeni auto (srednja klasa, neupadljiva boja, tvrdi krov) vozi 80 na sat, a kada je tvoj suvozaè grèevito se drži za kvaku i teško uzdiše. Misli da ti je straaašno zabavan al', da se ne lažemo, totalni je dosadnjakoviæ. Uvek se drži ustaljenih šablona, nikada nije spontan, grozi se blamiranja i scena u društvu. Pati za društvenim statusom. Fura karirane košulje i cipele zatupastog vrha. Kaiš, pod obavezno, mora da mu se slaže sa cipelama i torbom. Maramica sa èarapama. Nosi štreberske naoèare, one male, zbog kojih misli da deluje pametno. Nije duhovit i ne ume da prièa viceve. Èita Dena Brauna zato što ga èita i njegov šef i Mile sa sprata ispod i... Pa, ono, èitav svet. Tvrdi da se ne loži na gole ribe po èasopisima i da su mu oni krajnje gnusni i ubeðen je da nisi provalila celu kolekciju èasopisa CKM ispod kreveta. Nije sklon eksperimentisanju u krevetu, ali, naravno, tvrdi da je najbolji ljubavnik.  Zove te - MALA
  Oho, ovo je pravi maèo frajer, primer iz udžbenika. Džejms Din u najavi.
  Ne odvaja se od svoje crne kožne jaše, vozi neki opaki motor (hm, biæe da je Harli, ipak sam ja žensko i u motore se razumem... khmmm). Pogled mu je prodoran i u stanju je da te zakuca za zid kad te pogleda. To te pali, ali pomalo i plaši. Ipak, kao po komandi, èim ga ugledaš - istopiš se. Podseæa malo na lika iz onih starih Marlboro reklama, znaš na onog usamljenog kauboja, najboljeg baju u preriji. I, naravno, puši Marlboro, al' onako muški, sa uživanjem. Pravi frajer za burnu avanturu, onu koja æe se pretvoriti u uzbudljivu prièu koju æeš preprièavati prijateljicama, iznova i iznova. To klasièni prolazni ljubavnik. Ukoliko si za neku neobaveznu varijantu - super, a ako ne - brzo brši jer takav primerak nije sposoban za duže emotivno vezivanje.

  Zove te - ZEKO
  Auh, joj! Naletela si na pravu maminu mazu, na originalnog balkanskog, uzornog sinèiæa. On je u životnoj potrazi za onom pravom ženom kojoj bi se uhvatio za skute i prepustio joj svoj život. Njemu fali samopouzdanja i ne može da donese najprostiju odluku bez konsultacija sa nekim. Uvek te pita za mišljenje. Miran je i poslušan - uvek radite ono što ti smisliš i idete tamo gde ti želiš. Mrzi nepoznate i neoèekivane situacije i, definitivno, nije èovek od akcije. Nikada ne organizuje provod, užasava ga se, a grozi se i bilo kakve odgovornosti. Najviše voli da provodi duge, ušuškane, noæi kod kuæe.
  Kragna na košulji mu je uštirkana, a na pantalonama ima faltu od peglanja, fura džempere sa romboidima i rol kragnicama. Neka te to ne èudi pošto je njegova mama i dalje zadužena za sinèiæev stajling.
  Ukoliko ti je potreban ovakav deèkiæ, moraš biti spremna na žestoku borbu sa njegovom mamicom, i moraš se pomiriti sa èinjenicom da tvoja pileæa supica nikada neæe biti tako dobra kao kod gospoðe mame! A "one stvari"? Pa, to radi loše i obavezno ugasi svetlo.

  Zove te - SLATKICE
  Eto ga deèko koji je spreman da te pazi i mazi, da ugaða svim tvojim željicama, pa i onim uvrnutim. Prema èitavom svetu je "èvrst", ali na tebe je veoma slab. Voli to što ste ravnopravni i ceni tvoje mišljenje. Ponekad èak ume i da prizna kada nije u pravu. Katkad se ponaša i kao tvoj hrabri vitez - zaštitnik. Ali, u principu, on je nežna dušica.
  Voli lepo da se obuèe, ali ne voli ekscentriène i napadne komade odeæe. Dakle, oblaèi se moderno ali politièki korektno.
  Primer je metroseksualca, ali ne klasiènog, možda nešto više kao iberseksualac ili... Što je najvažnije, definitivno je seksualac, i u tim stvarima je veoma nežan.
  Pa, ako nisi na dijeti, te ti ne smeta njegov zašeæereni vokabular, ovaj tip je pravi pogodak.

  Zove te - GOSPOÐICE
  Proæelav tip, obièno na "poziciji" direktora ili starijeg menadžera. Ne može da se podièi fizièkim atributima, ali zato vodi raèuna da su sve stvari na njemu upadljivo markirane. Na njemu je sve vrištavo skupo, od šala do gaæa. Trudi se da tvoju pažnju preusmeri sa svog pozamšnog trbuha na veliki, zlatni "Versaæe" sat.
  U njegovim luksuznim, preskupim kolima "vrti se" najnoviji disk "Grandovih" zvezda, a na retrovizoru je okaèen ogroman krst.
  Štekara je i prvo dobro razmisli da li æe mu se neko ulaganje isplatiti. To ne provaljuješ na poèetku dok te izvodi na sve te otmene veèerice. Shvatiš to tek kada konobar poène da se mršti zbog upornog izbegavanja bakšiša.
  Otresit je i buèan, vrlo strog prema saradnicima, tipièan sledbenik makijavelizma. Izuzetno je egocentrièan i voleo bi da bude fatalan. Sve svoje mane pokušava da nadomesti lovom. Tašt onoliko koliko je prazan.

  Zove te - ŽENO
  To je ozbiljan deèko, odnosno pravi muškarac. Svestan je svojih godina, svog statusa i situacije u državi. U tebi vidi nešto više od prolazne avanture. Voli i zemlju po kojoj hodaš. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja. Dovoljno zaraðuje, ne smeta mu da ustaje rano!
  Oblaèi se odmereno, ume sam sebi da veže kravatu.
  Ako uspeš u misiji "zadobijanje buduæe svekrve", vrlo se lako može dogoditi da mu stvarno i postaneš žena!

  Zove te - TATJANICE - umanjenicom imena
  Tatjanice... Zvuèi nekako nedovršeno, zar ne?
  Lepo bi se tu uklopilo i ono "ljubavi", ali to ostaje neizgovoreno - da lebdi u vazduhu. Ovaj lik je stvarno zaljubljen, ali to nikome, pa èak ni sebi, ne želi da prizna. Stalno se smeje, optimistièan je, nije zainteresovan za politièku situaciju u svetu, pali se na brza kola i PC igre. On je 12-godišnjak zarobljen u telu odraslog muškarca, pravi savremeni Petar Pan. Ako ti je omiljena Dizni junakinja bila Zvonèica, uživaj sa ovim veselim deèakom. Samo, moraš imati strpljenja, èekati da se prizove pameti - i da napokon odraste.  Zove te - NAJDRAŽA
  On je totalno cool, ma on je i više od toga - sama definicija reèi cool! U toku je sa svim gradskim dešavanjima, kako onim fancy tako i onim underground. Može da te uvede u svaki klub i nikada ništa ne plaæate jer vas uvek gazda èasti. Omiljeni lik mu je Karim Rašid (i, naravno, lièno ga poznaje). Misli da si i pink i roze prihvatljive nijanse za deèake. Samosvestan je i opušten. I pre nego što neka pesma dospe na vrh top-liste, on je ima u svom iPodu. Voli kravate i rado ih fura u kombinaciji sa patikama. On je pravi slobodan duh, a tvoju sreæu jedino može da pokvari to što mu je sloboda važnija od ljubavi.

  Zove te - GUZO
  Uh, kakav uzbudljiv tip! On je vrhuski majstor nevaljalih igrica. Drzak je i otvoren. Prosto zraèi seksualnošæu. Na usnama mu stalno lebdi taj zadovoljni osmejak. Pogled mu je deep & dirty, ponekad se èak i streseš od njega. Pazi kako se oblaèi, najèešæe je u crnom. Dogodi mu se ponekad i da bude izgužvan, ali to nosi tako nonšalantno... A što miriše, prosto fenomenalno! Njegov hobi (a ponekad i posao sa punim radnim vremenom) je zadovoljavanje žena. Poznaje filozofiju. Recituje Šekspira. Ima savršene manire i neverovatne prièe. Koliko voli tebe, toliko voli i ceo ženski rod. Nažalost, nikada nije samo tvoj.

  Zove te - STOJKOVIÆEVA - prezimenom
  Ovo je èovek i po, pravi muškarac - mužjak. On taèno zna šta želi. Gleda samo muške sportove, puši kubanske cigare, ume da povisi ton. Putovao je svetom, bez frke diže komodu, ne žali se na ženski rod, zapravo, nikada se ne žali niti kuka. Nosi odela samo od prirodnih materijala, fura bradicu od tri dana. Ne voli žene koje nose prirodno krzno, bokserice i one koje piju pivo iz flaše. On je iskusan, siguran i pouzdan. Ima osmeh od kojeg padaš u nesvest i uvek prepozna šta ti treba. Ali, ipak, njegovi kriterijumi su ozbiljni koliko i on, zaista je teško zadobiti poverenje ovog lika. Kod njega nema vrdanja, lažuckanja, ni zezanja...

  Zove te - HONEY
  Ovaj macan jednostavno nema život jer je neprestano pred TV-om. Misli da zna mnogo o životu, a zapravo nema pojma, i sve što ima u glavi video je u filmovima i serijama.
  Misli da je ludo zanimljiv, a uopšte nije. Njegov omiljeni junak je Švarci, mada ceni i Silvestera (Stalonea, a ne maèka iz crtaæa). Omiljeni film mu je, prirodno, "Terminator". Stalno vergla neke citate tipa "Hasta la vista, Are you talking to me?", i slièno. Kuæni je tip i najviše na svetu voli svoj kauè (koji je veæ poprimio oblik njegovog tela). Nema šanse da priðeš daljinskom, on mu je izvor moæi. Sa njim ti se lako može dogoditi da te petkom uveèe ostavi da ga èekaš u restoranu dok on po milioniti put gleda "Ramba" na "Pinku".

  Zove te - PRINCEZO
  Frajer koji ti ovako tepa ženskaroš je u penziji. Svojevremeno je bio glavna faca u gradu i lik o èijim su se avanturama ispredale legende. Kada šetate gradom, najmanje 75% prolaznica vrlo ljubazno mu se javi, a on tvrdi da su sve one stare, drage prijateljice iz detinjstva. Kada ga pitaš da li je on onaj Marko Saviæ o kojem si svašta slušala, brzo ti odgovori da je samo sluèajnost što ima isto ime i prezime. Uglavnom, povukao se i sada nastoji da zataška svoju reputaciju. Dokazao je šta može, sebi, ali i celom svetu. Siguran je u svoju muževnost i svestan je da žene prosto padaju na njega. Kao partner je pouzdan, drag i romantièan.
  Mušakarac koji je isterao sve svoje bubice - pa ovaj je prosto savršen ulov!

  Zove te - LJUBAVI
  Deèko èija si ljubav opušten je frajer iz kraja koji nema problema sa izražavanjem emocija. Ne voli buèna mesta. Ne želi nikoga da impresionira. I dalje se druži sa ekipom iz osnovne škole. Ima svoju stolicu u kafiæu u kvartu gde uvek proèita novine i popije espreso. Oblaèi se opušteno i normalno. Uživa kada si sreæna i èesto tvoje zadovoljstvo stavlja ispred svog. Prija mu da bude u dugoj vezi.
  Meðutim, može se desiti, ako mu ne posvetiš dovoljno pažnje, pa da zbriše sa mlaðom i slaðom komšinicom koja radi kao konobarica u njegovom kafiæu.

  Zove te - LEPOTICE
  Tepa ti, a cakle mu se oèi. Gleda te onako bezobrazno i kao da vidi i ono ispod odeæe.
  Obožava ženski rod i ima visoke kriterijume. Voli da ugaða. Fetišista je i najviše voli visoke potpetice. Nema stalni posao, niti ima love. Ali, uvek ima devojku.
  Obožava seks i rado ga upražnjava - i u seksu maksimalno uživa. On je onaj o kome cice razmenjuju prièice kada se susretnu u WC-u nekog noænog kluba.
  Ponekad pomisliš da je malo lud (ali i ta ideja te pomalo napali). E sada, da li je lud za seksom, ili prosto lud, postoji samo jedan naèin to da otkriješ...

  Zove te - ANA, a zoveš se MAŠA
  Ne padaj na onu klasiènu, da je baš tada pomislio na mamu ili da mu se tako zvala pokojna baba pa voli to ime. Ovaj frajer je potpuno egocentrièan, pravi narcis. Nedovoljno koncentrisan i nezainteresovan. On je pravi igraè, lovac na brojke i recke. U principu, veoma je nesiguran i u stalnoj je trci za dokazivanjem. Prvo sebi, pa onda drugima. Vuèe razne komplekse još odmalena. "Iskorištavaè" je i predrator, prava sramota za mušku vrstu.  Zove te - GOSPOÐO
  U njegovom društvu se svi uvek dave od smeha jer je nenormalno duhovit. Pije pivo iz flaše. Ne razmišlja mnogo o svom oblaèenju. Ponekad te podeseæa na junake serije "Nepristojni ljudi". Ume da te iznervira, ali jednostavno ne možeš dugo da se ljutiš na njega. Ima opušten stav prema životu. Nije materijalista. Zavodljiv je i umiljat. Od njega možeš oèekivati pravi kraljevski tretman.  Zove te - BABY
  Dok to izgovara, pomera šiške u stranu i fiksira te pogledom a pritom je mrtav ozbiljan. Misli da je veliki zavodnik. Trudi se da ostavi utisak velikog zavodnika, mada to uopšte nije. On zapravo ne ume sa ženama i ne voli zabavljanje.
  Iako to ne želi da prizna, jedva èeka da svije braèno gnezdo (sve u paketu sa deèurlijom) i da se veæ jednom završi ova tortura sa muvanjem. To, naravno, ne bi priznao ni pod pretnjom smræu. Mali savet: ako nisi jednako oèajna kao on, kloni ga se!  Ako bas i nema nadimka kojim se vama tepa , potrazite slican i zabavite se citajuci sta o tome pise .
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 2. #2
  Senior Member Folirant avatar
  Datum registracije
  12.11.2004
  Poruke
  2.535

  Podrazumevano

  haha...kuuul....sad znam kako da zovem devojku....
  Najteze je ocima kad se tvoga lika sete, kad dusa zaplace kao malo dete, jos teze srcu kada rana zaboli, kad nemogu da te vidim a puno te volim!!!

 3. #3
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Ja sam svaku zvao Mala , ali se bas u potpunosti ne slazem sa opisom mog profila .
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 4. #4
  Senior Member Folirant avatar
  Datum registracije
  12.11.2004
  Poruke
  2.535

  Podrazumevano

  ja sam svojima tepao HONEY....ali uopste nisam takav, kao sto pise....
  jednostavno mi se svidja to...
  Najteze je ocima kad se tvoga lika sete, kad dusa zaplace kao malo dete, jos teze srcu kada rana zaboli, kad nemogu da te vidim a puno te volim!!!

 5. #5
  Senior Member Djedja avatar
  Datum registracije
  09.02.2006
  Lokacija
  Bec
  Poruke
  12.215

  Podrazumevano

  a jer se barem i njima svidjalo da ih tako zoves ili su te zbog toga ostavile?
  "Život je ono sto ti se dešava dok ti praviš planove za život."... J.Lennon

 6. #6
  Senior Member vrapche avatar
  Datum registracije
  23.12.2004
  Poruke
  3.341

  Podrazumevano

  ne volim te nadimke tipa mala, lutko, i tako to. to su stereotipi. onaj koga volim i kome dopustim da mi tepa, ocekujem da ima za toliko maste, da smisli nesto originalnije.

 7. #7
  Senior Member Spidermann avatar
  Datum registracije
  02.10.2005
  Lokacija
  Schweiz (Zürich)
  Poruke
  2.068

  Podrazumevano


 8. #8
  Senior Member boraf avatar
  Datum registracije
  24.02.2005
  Lokacija
  Stepojevac , Srbija
  Poruke
  17.955

  Podrazumevano

  Pored toga , govorim joj sve sto mi lepo padne na pamet .
  Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi .


 9. #9
  Senior Member TaNaNa avatar
  Datum registracije
  24.02.2006
  Lokacija
  Negde iza duge...
  Poruke
  883

  Podrazumevano

  Hm, dva lika koji su mi baš znaèili u životu su me zvali mala/milo moje malo, ali ni jedan ne odgovara opisanom profilu.
  Ali dobro, ko zna šta bi bilo da je bilo
  Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora... Ljudi se poštuju reèima, a vole æutanjem...

 10. #10
  Senior Member Djedja avatar
  Datum registracije
  09.02.2006
  Lokacija
  Bec
  Poruke
  12.215

  Podrazumevano

  Ja ta tepanja bas i ne volim toliko.
  "Život je ono sto ti se dešava dok ti praviš planove za život."... J.Lennon

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •