Menadžerka Tošeta Proeskog posle 40 dana otvorila dušu i progovorila o optužbama na svoj račun i danu kad je makedonski pevač tragično izgubio život

Četrdeset dana posle smrti makedonske zvezde Tošeta Proeskog, njegova menadžerka Ljiljana Petrović odlučila je da progovori. Ona kaže da je ćutala 40 dana jer, prema makedonskim i pravoslavnim običajima, toliko treba da prođe kako bi se odala počast preminulom. Sada, ona je odlučila da ispriča svoju verziju priče o anđelu iz Kruševa.

- Pet godina Toše i ja putovali smo zajedno. Pričao mi je o intervjuu koji je dao pre kobnog putovanja. Nije mi rekao da me je u njemu nazvao svojom drugom majkom. Stali smo na toj benzinskoj pumpi. Nije hteo da uzme kafu. Spavalo mu se. I ja sam dremala u automobilu i pazila da ga ne probudim... On je spavao. U jednom trenutku čula sam udar. Tada se srušio ceo moj svet - rekla je Ljiljana za Novu TV.

Petrovićeva kaže da nisu tačne priče, koje su se pojavljivale u javnosti posle Tošetove smrti, koje su vezane za njihov odnos, već objašnjava da su ona i Toše imali čiste poslove. Porez su uredno plaćali. Ipak, priznala je da je u jednom periodu njena firma zapala u krizu i da su porez plaćali u ratama.

- Nisam udata i nemam dece. Toše je popunio tu prazninu. On je bio božji dar. On je bio ceo moj svet - suznih očiju ispričala je Ljiljana u emisiji, i dodala da je odobravala vezu između Tošeta i bivše rukometašice Andrijane Budimir, ali da Toše nije nameravao da se oženi: - Planirao je da se posveti svetskoj karijeri - rekla je vidno utučena Ljiljana Petrović.