Bosanska seks bomba Selma Bajrami i domaći folker Aca Lukas su u šemi! - saznaje se iz dobro obaveštenog izvora bliskog Aci Lukasu.

Naime, njih dvoje su na sve moguće načine pokušali da sakriju svoju malu tajnu, ali očito bezuspešno. Provaljeni su! Selma sve češće spava kod Ace, u njegovoj sobi i njegovom krevetu. Možda će Selma pokušati sa Acom da nađe sreću koju toliko dugo i do sada bezuspešno traži. Brak s konobarom iz Makarske u koji se klela pukao je vrlo brzo, tako da je Selma ostala sama. Pala je u depresiju, navukla se na lake i teške droge. Prijateljice su jedva uspele da je izvuku iz depresije i izvedu na pravi put. Vratila se na scenu na velika vrata s novim albumom i novim partnerom. Aca je, pak, do sada manje-više uspevao da krije svoju intimu od očiju javnosti, ali ni njemu to ovog nije pošlo za rukom.
Ona mu ujutru u spavaćici otvara vrata i vraća se nazad u njegovu sobu - kaže izvor i dodaje: Njih dvoje ne žele da pričaju o tome javno, iako to traje već izvesno vreme. Aca je išao kod nje u Bosnu, ali u poslednje vreme ona je ovde sve češće i normalno je da takve informacije procure. Kroz njegov stan dnevno prodefiluje mnogo ljudi, pa je očekivano da će se neko izlanuti. Ne mogu to da kriju večno, a moje mišljenje je i da ne treba da kriju, mogu samo da im zavide jer su mnogo srećni zajedno - zaključuje izvor.