Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda Aca Lukas nedavno je završio u Kliničkom centru overdoziran i otrovan alkoholom, u polukomatoznom stanju, pa su mu dežurni lekari uključili infuziju i vratili ga među žive!

Naime, kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora, pevač je u provodu sa društvom preterao sa alkoholom i narkoticima, koje, po priči njemu bliskih ljudi i onih koji su u njegovom domu česti gosti, i dalje konzumira, iako je u više navrata izjavljivao da je sa drogom završio za sva vremena. Kada je snimao svoj sada već veliki hit „Koma“, Lukas nije ni sanjao da će sam postati glavni akter pesme, iako je život koji je vodio inicirao takvu situaciju kad-tad! Lukas je u Klinički centar primljen u prilično ozbiljnom stanju i lekari su mu odmah uključili infuziju. Nakon što je primio nekoliko infuzija, pevač je stabilizovan i zadržan na posmatranju neko vreme, nakon čega je u pratnji menadžera Žugića otpušten kući.
„Nije tačno da se Lukas overdozirao. Zar se vama nikad nije desilo da ste toliko premoreni, da vam se vrti u glavi od umora, da kolabirate, pa morate da idete u bolnicu da vam daju vitamine infuzijom“ objasnio je menadžer Žugić. Acini poroci su široj javnosti poznati odranije, on nikada nije negirao da se drogira i da se kocka, a svojevremeno je izjavio da je milione evra potrošio na kocku. Supruga Nataša je Lukasa ostavila jer nije mogla više da ga gleda nadrogiranog, a takav nije mogao da bude ni suprug ni otac. Kada su svi bili ubeđeni da je sa starim navikama gotovo, pevač se vratio svojim najgorim porocima.