Rezultati 1 do 2 od 2

Tema: Nataša Bekvalac: Dača Ikodinović preživeo tri kliničke smrti

  1. #1
    Veteran plavi avatar
    Datum registracije
    16.09.2004
    Poruke
    18.886

    Podrazumevano Nataša Bekvalac: Dača Ikodinović preživeo tri kliničke smrti

    Natasa Bekvalac progovorila o najgorim danima svog života, u kojima je Dača Ikodinović vodio svoju zivotnu borbu...

    - Kada mi je rekao da ide na roštilj kod prijatelja u Zrenjanin, osetila sam problem u najavi jer je imao jedan slobodan dan i rekao je da će se odmarati. Ono oko čega smo se najviše svađali je njegova neopisiva strast prema motorima, koje vozi od četrnaeste godine - prica za "Story" Bekvalac.
    Ona kaže da je jednom prilikom, dok je Dača bio u Rusiji, prodala njegov motor, ali je on kupio novi.
    - Čula sam se sa mamom koja mi je rekla da se sprema strašno nevreme u Novom Sadu. Pozvala sam Danila i na suptilan način saopštila da nije pametno da kreće i da je bolje da prespava kod prijatelja. Složio se sa tim i posle nekoliko minuta seo na motor. Pozvala sam ga posle petnaestak minuta i on je bio nedostupan, a imali smo čvrst dogovor da nikad ne isključujemo telefone. Pozvala sam ponovo i možda će zvučati kao izmišljotina, ali znala sam da je pao sa motora - otkriva za „Story“ Bekvalčeva.
    Ona još kaže da je noć pre nesreće sanjala kako joj otpadaju uvojci kose i kako ostaje ćelava. Pogledala je u sanovnik i videla da to znači - smrt bližnjeg!
    - Te noći, Danilo je imao tri kliničke smrti. Tri puta su ga lekari nadljudskim naporima vraćali u život. Donesen je sa ukočenim zenicama, što je jedan od prvih znakova smrti - kaže Nataša.
    Pevačica ističe veliku zahvalnost prema lekarima koji su uspeli da oporave Danila jer, kako kaže, „ne može da zamisli život bez njega“.
    - Prvi susret sa njim posle nesreće nije bio strašan kako su ljudi očekivali. Bilo ih je mnogo jer su mislili da ću da se onesvestim, ali nije bilo potrebe za tim jer nisam teatralna osoba. Bio je šok za mene to što je bio na aparatima koji su ga održavali u životu, sav u ranama, u gipsu... Nije bilo dela tela koji nije bio povređen.
    Nataša još kaže da Dača nije bio u komi, već je bio pod dejstvom sedativa jer ne bi preživeo tolike bolove.
    - Pričala sam mu i pokušavala da ga dozovem. Kada se probudio, nakon nekog perioda mi je rekao: „Ti si najdosadnija žena na svetu! Ne daš pošteno čoveku ni da umre. Bio sam spokojan i miran, samo sam tebe čuo kako u kontinuitetu ponavljaš: ‘Danilo, Danilo’“ - sada sa osmehom se priseća Nataša Bekvalac u ispovesti magazinu „Story“.
    - Posle svega, shvatam da je Danila u životu ostavio samo bog jer, ako se sve sagleda, on je preživeo nemoguće. I lekari su to rekli. Ako je ljubav bog, a jeste, onda je preživeo zahvaljujući ljubavi - kaže Bekvalčeva.
    Nataša za nekoliko dana na tržište plasira novi album sa šest pesama od kojih je nekoliko („Ljubav, vera, nada“, „Trista čuda“) posvećeno Ikodinoviću.
    - Sve pesme su snimljene nakon ovog događaja. Čak i kada je Danilo bio u bolnici, odlazila sam povremeno u studio i tako na tren bežala od realnosti koja je bila strašna.

    Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta
    može.


  2. #2
    Senior Member nezgodna avatar
    Datum registracije
    15.06.2008
    Poruke
    8.105

    Podrazumevano

    ovo samo rastuzi covjeka.....
    Vjeruj u ono sto zelis i zapamti, izgubljeno je ono cega smo se odrekli. U
    zivotu pozeli samo jedno, da ne volis izgubljeno i ne izgubis voljeno!



Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •