Goran Bregović se preksinoć u „Magacinu“ vaćario sa Severinom i Mirom Bobić-Mojsilović

Seve ili Mira, pitanje je sad? A zašto da biram kad može i jedna i druga! Ovako je pretpostavljamo (ne dugo) razmišljao Goran Bregović na preksinoćnoj promociji Severininog albuma „Zdravo, Marijo“. Epilog - u jednom kutku „Magacina“ odvojio je „domaćicu“ Seve, a nešto kasnije u drugom - Mirjanu Bobić-Mojsilović. Malo priče, mnogo vatanja, uglavnom, Bregi uopšte nije bilo loše.

Scena 1:
Čim je uočila „razdrljenog“ Bregu, Seve je odmah reagovala i dala se na posao. U svom stilu, Vučkovićeva je nonšalantno prišla Bregoviću i naočigled prisutnih počela da mu namešta košulju i kragnu, ovlaš ga dodirujući po prsima. Kako se na njegovoj košulji otkopčalo b(ij)elo dugme, Severina je na sve moguće načine pokušala da ga dotera, što joj je i uspelo.

Scena 2:
Pošto se Severina do’vatila mikrofona, Bregović se brže-bolje bacio na novo meso. Tetka Miru. Ni sa njom mu nije bilo loše. Naprotiv. Šaputanje u separeu, vaćarenje, ma, vruće, nema šta! Još kad je alkohol počeo da deluje... Možemo samo da nagađamo o čemu su pričali i kakvi su sve predlozi padali.
Kako se sve završilo, ne znamo, ali jedno je sigurno, Brega je uživao... A ni dame se nisu žalile... Naprotiv!