Pevačica Seka Aleksić kupila stan od 120 kvadrata u luksuznom delu Beča i za njega iskeširala oko 300.000 evra



Folk zvezda Seka Aleksić pre tri meseca postala je vlasnica još jedne nekretnine, i to u austrijskoj prestonici. Kako Press saznaje, Seka je za 300.000 evra kupila stan od 120 kvadrata u trećem bečkom prstenu - luksuznom kraju poznatijem kao Landštrase. U odabiru novog doma Seki je pomogla prijateljica i koleginica Dragana Mirković, koja tamo živi godinama sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom.

- Seka, koja je trenutno najangažovanija srpska pevačica, definitivno zna da na pravi način uloži svoj zarađeni novac - navodi sagovornik Pressa, i dodaje: - Svaki zarađeni evro ulaže u nekretnine, za razliku od pojedinih pevačica koje glumeći velike zvezde sve pare daju na markirane krpice, pa i posle deset godina karijere i dalje žive kao podstanari. Seka je vlasnica već nekoliko stanova, a pošto joj se Beč veoma dopao, odlučila je da kupi luksuzan dom od 120 kvadrata, koji je sredila po svom ukusu. Stan se nalazi u elitnom delu u kome kvadrat košta i do četiri hiljade evra, a prilikom odabira Seki je pomogla Dragana Mirković. Pevačica je imala posebne zahteve, pa je insistirala da stan ima veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe i prostrano kupatilo, ali i prelep balkon.

Dragana i Seka obišle su nekoliko agencija za nekretnine, i posle mesec dana razgledanja odlučili su se za ovaj stan. Aleksićki se kupovina ove nekretnine isplatila, pošto puno nastupa po Austriji i često će boraviti u ovom stanu - zaključuje izvor.

Seka se ovih dana sprema i za useljenje u svoju luksuznu vilu, koju gradi kod Stare Pazove. Kuća će imati 600 kvadratnih metara, plus nekoliko pratećih objekata, u kojima će, između ostalog, živeti ljudi koji će je održavati. Aleksićeva će pored glavnog stambenog objekta imati bazen, teretanu i garaže. Pevačica ovih dana uveliko bira nameštaj za svoj novi dom.

Izvor
PRESS 22.04.2009.