HomeDomaca MuzikaPremijera: Zdravko Colic - Sto Ti Dadoh! Pogledajte novi spot!

Premijera: Zdravko Colic – Sto Ti Dadoh! Pogledajte novi spot!

http://youtu.be/L9dDvadU5FQ

Zdravko Čolić konačno je uslišio želju armije svojih obožavaoca, te predstavio ekranizaciju svoje nove pesme “Što ti dadoh”, sa najnovijeg albuma “Vatra i barut”.

Miljenik cele bivše Jugoslavije, Zdravko Colic, tek što je objavio svoj novi, 14. po redu studijski album, “Vatra I Barut”, a u promociju istog krenuo je sa numerom “Sto Ti Dadoh”, koju sada možemo doživeti i u video formi.

Za ekranizaciju numere bio je zadužen Aleksandar Kerekeš Keki i produkcijska kuća “Visual Infinity”. Tekst pesme napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marsel Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš. Uživajte u novom spotu legendarnog Čole

Celi Album “Vatra I Barut” mozete slusati i skidati kod nas pod “Download

 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments