HomeNovostiNovi DJ Krmak, novi singl, nova priča za novo vrijeme današnjice

Novi DJ Krmak, novi singl, nova priča za novo vrijeme današnjice

Regionalno popularni DJ Krmak predstavio je novi singl pod nazivom “Sirotan“, koji obilježava novi smjer u njegovoj karijeri, novi DJ Krmak za novo vrijeme današnjice. Pjesmu autorski potpisuje Goran Žižak, dok je aranžman napravio Mihailo Rajičić Mixa. Režija zanimljivog i veselog video spota povjerena je Toxic Entertainment-u.

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. Naime, niko nije ostao imun na pojavu pjevača, najprije zbog ekscentričnog izgleda i specifičnog scenskog nastupa, ali i tekstova pjesama koji se tiču uglavnom aktualnih životnih tema s kojima je napravio pravu pomutnju na estradi.

“Uradio sam nešto za novi naraštaj jer uistinu svakih 5 godina je smjena generacija i svatko od nas umjetnika bi trebao prepoznati ovu činjenicu, ukoliko ne zaostaje tj. ostaje po strani i smanjuje mu se produktivnost. Prema tome evo da bih pratio trend objavio sam pjesmu “Sirotan”, koja je već vani, i može se primjetiti da je jako uspješna i prepoznatljiva za slušatelje jer svaki dan je sve veći broj pregleda na mom službenom Youtube kanalu – DJ Krmak Official Channel, a i društvene mreže se uveliko uzdiže, ali spontano bez naguravanja i forsiranja. Tako da sam trenutno veoma zadovoljan i očekujem da ovo ljeto će da se nova pjesma vrti svud.” izjavio je DJ Krmak.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments