Home Domaca Muzika Makedonija nastavlja da pomaže

Makedonija nastavlja da pomaže

Skoplje — Makedonija nastavila da pomaže Srbiji i BiH, koje su pogodile katastrofalne poplave.

2042022133537658d255ead240668751_368x245[1]

Direkcija za zaštitu i spasavanje je saopštila da je u skladu sa odlukom Vlade Republike Makedonije o pomoći Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini zajedno sa Agencijom za robne rezerve i Biro za lekove preduzela je aktivnosti za obezbeđivanje i transport pomoći i ona je dostavljena na odredišta, prenela agencija MIA.

 

Repiblici Srbiji je poslato 15 pripadnika spasilačkih timova za spasavanje od poplava, dva gumena čamca, 15 agregata za struju, 23 pumpe kapaciteta od 200-300 l/minutu i dve multifunkcionalne dizel pumpe kapaciteta od 3.000 l/minutu.

Ministarstvo odbrane je poslalo tim od 15 ljudi, kao i po pet plastičnih čamaca i agregata za struju.

Ministarstvo za unutrašnje poslove je 18. maja u Srbiju uputio helikopter sa 15 pripadnka ministarstva. Ova lica su smešten i rade na odstranjivanju opasnosti i posledica od poplava u Obrenovcu.

Iz Makedoniji je Bosni i Hercegovini poslato 15 pripadnika spasilačkih timova za spasavanje od poplava, dva gumena čamca, 13 agregataza struju, 23 pumpi kapaciteta od 200-300 l/minutu i dve multifunkcionalne dizel pumpe kapaciteta od 3.000 litara po minutu.

Ministarstvo za unutrašnje poslove je poslalo u BiH tim od 15 spasilaca ovog ministarstva. Ministarstvo odbrane je poslalo 3.000 ćebadi i razne vrste lekova.

Osobe angažovanje u Bosni su smeštene i rade na odstranjivanju opasnosti i posledica poplava u Brčkom.

Izvor: TANJUG

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments