Home Novosti Glumac Paul Walker poginuo u saobraćajnoj nesreći

Glumac Paul Walker poginuo u saobraćajnoj nesreći

paul walker

 

Paul Walker, velika zvezda verovatno najpopularnije automobiliske franšize, Fast & Furious, poginuo je u teškoj nesreći u Santa Klariti u Kaliforniji.

40-godišnji Paul Walker nije bio vozač nego suvozač u automobilu koji je brzinom većom od dozvoljene vozio njegov prijatelj. Obojica su poginula u strašnoj automobilskoj nesreći. Nesreća se dogodila u Rye Canyon Business Parku. Za sada nije potvrđeno ime vozača, ali mediji nagađaju kako se radi o Rogeru Rodasu, vozaču Pirelli World Challenge takmičenja i suosnivaču Walkerovog Always Evolving tima.

paul walker 1

 

Podsetimo, Paul Walker je uz Vina Diesela jedan od glavnih glumaca u Fast & Furious filmskom serijalu koji u poslednjih desetak i više godina ima velik uticaj na razvoj tjuniranih i prerađenih automobila u svetu. Do sada je prikazano šest filmova, a sedmi je planiran za 2014. godinu, na žalost bez Walkera.

Izvor: Automanija.com

Foto: arhiva Autoblog.rs / Tmz.com

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments