HomeNovostiZato je zovu Queen B: Beyonce objavila novi album sa 14 novih...

Zato je zovu Queen B: Beyonce objavila novi album sa 14 novih pjesama i 17 spota

Beyonce je iznenada, bez ikakve najave, objavila svoj peti studijski album na kojem se nalazi 14 pjesama i 17 spotova. Album je jednostavno nazvala – ‘Beyonce’

Beyonce  je priredila pravo blagdansko iznenađenje svojim fanovima. Objavila je svoj peti studijski album, a da nitko nije ni znao da je u pripremi.

I dok drugi glazbenici uglavnom potroše i po nekoliko mjeseci promovirajući nadolazeći album, kraljica B je odlučila otići korak dalje. Jednostavno je objavila album na iTunes servisu.

To je zlatna kap na kraju 2013 godine, ekskluzivni vizualni album jednostavnog naziva ‘Beyonce‘ na kojem se nalazi 14 pjesama i 17 spotova.

A da album bude što bolji, pjevačica je oko sebe okupila probranu ekipu: JAY Z, Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams, Drake, The Dream, Sia, Ryan Tedder, Miguel, Frank Ocean, Hit Boy, Ammo, Boots, Detail, Jake Nava, Hype Williams, Terry Richardson, Melina Matsoukas, Jonas Åkerlund, Ricky Saiz, Pierre Debusschere, @lilinternet, Noah “40” Shebib, Francesco Carrozzini, Caroline Polachek, Ed Burke, Bill Kirstein and Todd Tourso.

Dijelove videozapisa stavila je na svoj Instagram Facebook.

‘Glazba je za mene puno više od onoga što čujem’, kaže Beyonce u jednom dijelu objavljenog videa.

‘Kad sam povezana s nečim, odmah vidim niz slika koje se vežu jedna na drugu, stvaraju emocije i sjećanja, na moje djetinjstvo, moja razmišljanja o životu, snovima, fantazijama i svi oni su povezani s glazbom. To je jedan od razloga zašto sam napravila vizualni album i sad je idelano vrijeme za njegovo objavljivanje’, izjavila je Beyonce.

POPIS PJESAMA

Audio
1. “Pretty Hurts”
2. “Haunted”
3. “Drunk in Love” feat. Jay-Z
4. “Blow”
5. “No Angel” (listed as Angel in the physical version)
6. “Partition”
7. “Jealous”
8. “Rocket”
9. “Mine” feat. Drake
10. “XO”
11. “*** Flawless” feat. Chimamanda Ngozi Adichie
12. “Superpower”
13. “Heaven”
14. “Blue” feat. Blue Ivy

Video
1. “Pretty Hurts”
2. “Ghost”
3. “Haunted’
4. “Drunk in Love” feat. Jay-Z
5. “Blow”
6. “No Angel” (listed as Angel in the physical version)
7. “Yonce”
8. “Partition”
9. “Jealous”
10. “Rocket”
11. “Mine” feat. Drake
12. “XO”
13. “*** Flawless” feat. Chimamanda Ngozi Adichie
14. “Superpower”
15. “Heaven”
16. “Blue” feat. Blue Ivy
17. Bonus video: “Grown Woman”

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments