HomeDomaca MuzikaCeca - Novogodisnji Koncert 31.12.2013

Ceca – Novogodisnji Koncert 31.12.2013

http://youtu.be/12SN3FbJrBk

Beograđane i njihove goste iz zemlje i inostranstva na novogodišnjem koncertu u Novu godinu uvela je pesmom Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca je više od 50.000 ljudi uvela u Novu godinu uz neke od svojih najvećih hitova među kojima su “Beograd”, “Lepi grome moj” dok je oduševljena publika skandirala “Ceco, mi te volimo”.

Uz odbrojavanje poslednjih sekundi stare godine nebo nad Beogradom obasjao je vatromet koji je propratilo više desetina hiljada okupljenih na koncertu, ali i svi Beograđani koji su Novu godinu dočekali u restoranima, na ulici, u porodičnom okruženju, kao i oni koji su 2014. godinu dočekali na radnim mestima.

Novogodišnji koncert oko 21 čas otvorila je Jelena Tomasević, a nastupili su i Nikola Rokvić, Nataša Bekvalac, dok se nakon Ražnatovićeve za nastavak žurke u prvim satima Nove 2014. godine pobrinuo Kiki Lesendrić. Kroz novogodisnji program prisutne su vodili Dragana Micalovic i Vladimir Stanojevic.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments