HomeNovostiBoban Rajović otvara restoran!

Boban Rajović otvara restoran!

boban-rajovic-otvara-restoran-u-novom-sadu[1]

Boban Rajović odlučio je da se okuša i u ugostiteljstvu. Naime,u ponedeljak u Novom Sadu Boban otvara restoran! Na realizaciji ovog projekta vrijedno je radio poslednjih nekoliko mjeseci a Novi Sad je izabrao iz ličnih razloga:

”Moja prva gaža bila je u Novom Sadu a ja sam neko ko nikad ne zaboravlja svoje početke i sve kroz šta sam prošao da bi stigao tu gdje sam trenutno. To je ta simbolika, želim da oživim uspomene na svoje početke a s druge strane, naletio sam na vrlo atraktivnu lokaciju u Novom Sadu i odlučio da, što bi rekli, spojim ugodno s korisnim, da se okušam u nečemu drugom u čemu ću moći uživati kada jednoga dana odlučim da se maknem sa estrade”

Osim atraktivne lokacije, restoran ima i zanimljivo ime ”LA VIE” što prevedeno sa francuskog znači ”Život” a kako nam je i sam Boban potvrdio biće ovo tek prvi u lancu restorana koje ima u planu jer već traži pogodnu lokaciju u Beogradu.

Glavni kuvar u restoranu Bobana Rajovića biće Petar Gajić, potpredsjednik kulinarske asocijacije i osnivač kulinarske federacije Srbije a široj javnosti poznat je i kao jedan od sudija u reality-ju ”Prvi kuvar Srbije”

”Mislim da nema boljeg čovjeka u Srbiji a Boga mi i šire za ovaj posao od Petra Gajića i upravo zbog toga sam se odlučio za saradnju s njim i jedva čekam otvaranje restorana i uživanje u Petrovim specijalitetima” – kaže Boban.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments