HomeNovostiNa koncertu u New Yorku obožavateljke zamalo ''rastrgale'' Bobana Rajovića

Na koncertu u New Yorku obožavateljke zamalo ”rastrgale” Bobana Rajovića

ny_7[1]Kako se američka turneja Bobana Rajovića bliži kraju, tako i koncerti postaju sve zanimljiviji a neki od njih možda čak i pomalo ”opasni” po pjevača.
Naime, proteklog vikenda na koncertu u New Yorku Rajović je zapalio publiku do te mjere da su djevojke iz prvih redova u želji da dobiju barem neki suvenir od pjevača ”navalile” na pjevača i bukvalno krenule skidati majicu s njega. Vidjevši da je vrag odnio šalu, Rajović je sam skinuo majicu i bacio je u publiku a tek tada je nastao pravi haos.

Nekoliko djevojaka iz prvih redova vrišteči od sreće doslovno su se potukle zbog majice koju su na kraju i potrgale u nekoliko komada. Najbolje je prošla izvjesna Jovana koja je uspjela ugrabiti najbolji komad rastrgane majice.

Sretna što je dobila majicu (ili barem dio majice) omiljenog pjevača, svoje oduševljenje podijelila je i na FACEBOOK-u postavivši fotografiju na kojoj ”pozira” u ”pola majice” Bobana Rajovića

.NY-Boban-Jovana-u-majici[1]
Rajović turneju završava koncertom u Chicagu za Dan žena na kojem će damama podijeliti čak 1001 ružu.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments