Home Domaca Muzika Željko Joksimović i Toni Cetinski Duet Godine!

Željko Joksimović i Toni Cetinski Duet Godine!

Zajednički koncert Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog održaće se u hali Spensa 31. oktobra. Duetska pesma za koju snimaju spot biće prava uvertira za ovaj spektakl, a Željko kaže da je koncert sa Tonijem “potpuno prirodan nastavak posle dueta”.

DUET – Toni i ja se znamo dugo, iz druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Potpuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju – rekao je Željko.
Ni Cetinski ne krije ushićenje zbog ovog koncerta.

– Nadam se da ćemo priuštiti publici veče puno dobre zabave i plesa uz stare hitove, ali ovog puta će imati priliku uživo da čuje i novi singl “Žena nad ženama” – kaže Toni.

Karte su od 1.200 do 1.950 dinara.
Zeljko Joksimovic & Tony CetinskiTony Cetinski & Zeljko Joksimovic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments