HomeDomaca MuzikaŽeljko Joksimović i Toni Cetinski Duet Godine!

Željko Joksimović i Toni Cetinski Duet Godine!

Zajednički koncert Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog održaće se u hali Spensa 31. oktobra. Duetska pesma za koju snimaju spot biće prava uvertira za ovaj spektakl, a Željko kaže da je koncert sa Tonijem “potpuno prirodan nastavak posle dueta”.

DUET – Toni i ja se znamo dugo, iz druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Potpuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju – rekao je Željko.
Ni Cetinski ne krije ushićenje zbog ovog koncerta.

– Nadam se da ćemo priuštiti publici veče puno dobre zabave i plesa uz stare hitove, ali ovog puta će imati priliku uživo da čuje i novi singl “Žena nad ženama” – kaže Toni.

Karte su od 1.200 do 1.950 dinara.
Zeljko Joksimovic & Tony CetinskiTony Cetinski & Zeljko Joksimovic
- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments