HomeDomaca MuzikaTako to Bosanci rade: 48 sati dernek

Tako to Bosanci rade: 48 sati dernek


Dijana-Bliznac

Zimska idila vlada na bosanskohercegovačkim planinama. Bjelašnica, Igman, Vlašić i Jahorina privukle su hiljade kako domaćih tako i stranih turista proteklog vikenda. Ono što je svakako privuklo pažnju mnogobrojnih posjetitelja jesu i večernji derneci organizirani uz piće i dobru muziku.

Jedan provod za pamćenje je svakako bio na Jahorini u hotelu “Lavina” gdje je nastupila prelijepa Dijana Bliznac i mladi pjevač Anes Granilo uz pratnju poznate grupe “Bonvivan”. Zavodljiva Dijana i šarmantni Anes pjevali su za nekoliko stotina posjetilaca oba dana vikenda.

“Prelijep je osjećaj kada vidite da ste ljudima uljepšali dane vikienda i da su uz vašu pjesmu i muziku zaboravili sve probleme. Atmosfera je bila i više nego odlična, pjevalo se do ranih jutarnjih sati u prelijepom zimskom ambijentu. Ovo je tek početak, mnogo je dobrih derneka pred nama i svi ste dobrodošli,” izjavili su Dijana i Anes.

Lijepa Dijana će Novu godinu dočekati radno i to u Danskoj u gradu Tonder gdje će nastupiti uz kralja dobrih provoda Armina Bijedića i legendarnog i neprevaziđenog Almira Ajanovića. Dobar provod je definitivno zagarantovan.

http://youtu.be/I3GJqjsznBY

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments