HomeDomaca MuzikaEnela Palavra - 2014 (3 Nove Pesme)

Enela Palavra – 2014 (3 Nove Pesme)

Simpatična, pozitivna i uvijek nasmijana Enela Palavra osvojila je estradno nebo kako u Bosni i Hercegovini tako i u Americi gdje inače i živi. Njene pjesme su preko noći postali hitovi sa više hiljada pregleda na You Tube-u.Na Eneline nastupe dolaze podjednako i Bosanci ali i Amerikanci koji je i inače nazivaju balkanskom Shakirom.
Opisuju je kao djevojku umilnog glasa koja zna da zagrije atmosferu do maksimuma.Enela je ogromnu popularnost postigla nakon nekoliko objavljenih pjesma a upravo je snimila i novi hit u najavi pod imenom “Un poco loca”.

“Pjesma je napisana samo za mene. Ekipa Studija “Tempo” sa kojom inače sarađujem od početka svoje karijere, stvorila je pjesmu koja će zadovoljiti i domaće ali i strano tržište. Tu je i video spot tokom čijeg snimanja smo se odlično proveli. Vjerujem da će svi koji je budu slušali na raznim žurkama postati – un poco loca,” izjavila je Enela.

Muziku i aranžman uradio je tim Studija Tempo, tj. Almir Ajanović i Damir Bečić. Zajedno s njima Dženan Jahić je napisao tekst za ovu hit pjesmu.

Najluđa noć u godini je blizu pa neka pripreme počnu uz pjesmu “Un poco loca”.

https://www.youtube.com/watch?v=2yOC9tMPw0Y

Enela je objavila još dvije pjesme:

http://youtu.be/cJRGqTLhgdc

http://youtu.be/bb91Dgy9IRE

Sve 3 Pesme mozete preuzeti pod “Download” 

Tempo Production Homepage: https://www.studiotempo.com
Management: +387 61 314 888

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments