HomeDomaca MuzikaKristina Vukas - 2014 - Santa Baby (Promo)

Kristina Vukas – 2014 – Santa Baby (Promo)

Kristina Vukas na Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kristina-Vukas/1427218124226590

Pesmu mozete preuzeti pod “Download” 

Kristina iznenadila Božićnim spotom i prezimenom!

Pjevačica Kristina Vukas, da Vukas, poznata po svojim dance-pop hitovima/singlovima (Odnijela te votka, Brzo i bezobrazno) je napravila slatki Bozicni video s kojim je htjela svima zazeljeti “Veseo i zabavan Bozic!” Spot je jednostavan, zabavan i topao. Sastoji se od različitih outfita i make up-a u kojima Kristina pokazuje svoje veselo, razigrano, zavodljivo i elegantno lice.

Spot je snimao filmski snimatelj Raul Brzić koji je radio sa Olivierom Toscaniem na Benettonomvim reklamama u Italiji. U videu nosi odjeću od dizajnerice poznate sa Cro-a-portera, Tatjane Pantoš i nakit By Ma Ya. Njezinu obradu “Santa Baby” puštat će i jedna od boljih Los Angeleskih radio stanica, KCSN 88.5 gdje je Kristina upravo provela većinu 2013. godine radeći sa američkim glazbenicima.

Ovo je također i prva pjesma na kojoj Kristina, nakon velikog broja upita, potpisuje i svoje prezime. Nadamo se da ćete uživati u spotu kao što smo i mi!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments