HomeDomaca MuzikaEstrada tuguje za Kemalom: 'Prijatelju, hvala ti na svemu'

Estrada tuguje za Kemalom: ‘Prijatelju, hvala ti na svemu’

Nakon iznenadne smrti legendarnog glazbenika Kemala Montena uzrokovane sepsom, njegovi su kolege sa balkana zavijeni u crno, a njihovi profili na društvenim mrežama preplavljeni su oplakujućim statusima.

Estrada tuguje za Kemalom: 'Prijatelju, hvala ti na svemu'Facebook

Popularni pjevač i umjetnik Kemal Monteno preminuo je danas u prijepodnevnim satima na zagrebačkom KBC-u, a profili društvenih mreža njegovih kolega uskoro su ispunjeni tužnim statusima.

Preminuo legendarni Kemal Monteno!

“Nažalost, otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini. Živio je skromno i s puno ljubavi i razumijevanja prema svima oko sebe. Dragi Kemo, počivao u miru. Iskrena sućut obitelji. Hvala ti na svemu, prijatelju”, napisao je na svom Facebook profiluTony Cetinski.

Svoju sućut iskazala je i pjevačica Nina Badrić, koja je putem Twittera podijelila njegovu pjesmu ‘Sarajevo ljubavi moja’, uz komentar “Počivali u miru, gospodine Monteno”.

“Pretužna sam, puklo mi je srce”, napisala je Severina na svom Instagram profilu, a sućut je putem Facebooka izrazila i nova hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

zdravko-colic
kolinda

Kemal Monteno – Sarajevo ljubavi moja – Live Pocivali u miru Gospodine Monteno…

severina

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments