HomeDomaca MuzikaVikend u znak sećanja na Tošeta - HUMANOST BEZ GRANICA

Vikend u znak sećanja na Tošeta – HUMANOST BEZ GRANICA

U susret obeležavanja rođendana velike balkanske zvezde Tošeta Proeskog, Forum mladih Makedonacatradicionalno organizuje niz humanitarnih aktivnosti za vikend 24. i 25.januara, pod nazivom ,,Humanost bez granica.”Ove godine sva prikupljana sredstva ići će za pomoć radu

Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka –NURDOR.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana u subotu 24. januara, u autobusu na Studentskom trgu, od 11 – 15 časova.
Svi posetioci će imati priliku da slušaju Tošetovu muziku, i da doniraju sredstva za NURDOR, a prvih 30 davalaca krvi dobiće i lepe poklone. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, u 13 časova nastupiće i pevačka grupa Nacionalnog saveta Makedonaca ,,Toše Proeski.”

Humanitarne aktivnosti u čast pevačke legende nastavljaju se i u nedelju, 25. januara, od 10 do 16 časova, kada će biti organizovana akcija prikupljanja pomoći za decu Beograda (Crveni krst, Svratište, deca na bolničkom lečenju) u regionalnoj kancelariji Nacionalnog saveta Makedonaca u Hilandarskoj ulici broj 4 – prvi sprat. Ono što je za vas sitnica, za njih je veliki dar – stoga, proverite ormare i kutije sa igračkama. Sigurno imate nešto što možete pokloniti i osetiti se lepo jer ste učinili humano delo za one koje imaju malo.

Tradicionalno, od 17:30 časova u maloj crkvi pored Hrama Svetog Save Tošetov fan klub iz Beograda organizuje pomen.
Od 21 sat na splavu TAG, biće organizovana velika humanitarna žurka sa Bajka bendom, Tijanom Dapčević i Tamarom Todevskom. Sva prikupljena sredstva ići će za pomoć NURDORu, a za cenu ulaza od 500dinara svaki gost dobiće koktel iznenađenja.

Budući da Toše Proeski nije bio samo pevač anđeoskog glasa, već i humanitarac velikog srca, ne postoji bolji način da se obeleži dan njegovog rođenja, do humanitarnim akcijama. Stoga, u njegovu čast, potrudite se da uzmete učešće u istim, i sreću donesete drugima, ali i sebi.
Forum mladih Makedonaca je organizator svih aktivnosti uz pomoć Fan kluba Tošeta Proeskog iz Beograda i uz podršku Fondacije Toše Proeski iz Kruševa, Nacionalnog saveta Makedonaca i Makedonske biznis asocijacije u Srbiji preko kompanija Sandej Kolid, Vitaminka i Alkaloid.

10387313_1591813724383123_2775135979292180897_n[1]

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments