HomeDomaca MuzikaPromocija diplomanata na prvom Kafanskom fakultetu!

Promocija diplomanata na prvom Kafanskom fakultetu!

Dekan Kafanskog fakulteta Univerziteta na Balkanu, prof. dr. sci. Boban Rajović (doktor kafanskih nauka) vrši promociju svojih diplomanata.
Prema riječima dekana Rajovića (koji je ujedno i predavač na većini predmeta ovog fakulteta, uključujući i predmet Kafanske osnove), svršenici fakulteta (koji su jako talentovani) su se mnogo potrudili da odbrane svoje diplomske radove.

kafanski-fakultet
Diplomanti i njihovi odbranjeni radovi:
1. Ana Barešić – Kafanski fakultet
2. Ivona Zlatić – Nećemo u vijesti
3. Mirna Kosanin – Crna Lala
4. Mirjana Milosavljević – Koga foliraš
5. Grupa “Sinergija” – Presuda
6. Johnny i Workersi – Latice od ruža
7. Pule Skandal – Flaša
8. Jole Radonjić – Puklo srce
9. Sale Talas – Mijenjam
10. Jovan Jovanović – Na dan kad si rođena
11. Mladen T. Maki – Gorska ruža

Naime, radi se o projektu (albumu) pod nazivom “Kafanski fakultet” koji će biti prvo izdanje Rajovićeve izdavačke kuće “BR:Enter Music” na kojem će se pored Bobanovih već poznatih hitova u novom ruhu, naći i pjesma pod nazivom “Pričaj mi o sebi” koja će, vjerujemo, dokazati i opravdati Bobanovo zvanje doktora nauka.

Autor: M. Patković

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments