HomeDomaca MuzikaBalašević posvetio pesmu Kemalu Montenu (Video)

Balašević posvetio pesmu Kemalu Montenu (Video)

Smrt legendarnog pevača Kemala Montena potresla je čitav region, a mnoge estradne ličnosti u neverici su prihvatile ovu tužnu vest. Među njima je i Đorđe Balašević, koji svom dragom kolegi posvetio pesmu.

289779474[1]

Đorđe Balašević je u jednoj radio emisji otkrio da su njih dvojica planirali da snime duet, ali da nažalost nisu uspeli da svoju zamisao sprovedu u delo. O svom kolegi ima samo reči hvale, a takođe, Balašević je nakon Kemalove smrti dolučio da snimi pesmu koju je planirao da otpeva s njim u duetu: “Problem je što nekad zafale reči, a kada ti zafale reči o nekom, onda možeš misliti koliko ti fali taj neko. Sve te priče izgubio sam prijatelja. Nisam izgubio nikog, samo šansu da otpevamo taj duet”, rekao je poznati muzičar, koji je izrazio žaljenje što nije mogao da prisustvuje sahrani svog velikog prijatelja.

Pogledajte šta je sve Đorđe Balašević rekao o svom velikom prijatelju i poslušajte pesmu koja vas neće ostaviti ravnodušnim:

Izvor: Svet Plus

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments