HomeDomaca MuzikaTose Proeski - Sest Sati Do Neba

Tose Proeski – Sest Sati Do Neba [Doku]

Dokumentarni film o životu, uspjehu i tragediji jedne od najvećih pop zvijezda Balkana u post-ratnom period na prostoru bivše Jugoslavije. O Tošetu Proeskom govore njegovi suradnici, rodbina i prijatelji.
Film se posebno bavi istragom njegove pogibije u saobraćajnoj nesreći obzirom da je jedan od makedonskih novinara Tošetovu nesreću povezao sa teorijom zavjere.
U filmu je posebno razradjen prikaz saobraćajne nesreće prema podacima iz optužnice, grafički prikaz i karakteristike autoputa i dionice gdje je Proevski poginuo. Film se uporedo bavi i sa analizom njegovih planova za budućnost i razvoj njegove karijere…
Film je producirala Al Jazeera Balkans u saradnji sa makedonskom producentskom kućom Dejana Miloševskog Revolution, a režiju potpisuje Eleonora Veninova

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments