HomeDomaca MuzikaKoje poruke se kriju u duetskoj pjesmi Hanke Paldum i Bojana Tomovica?

Koje poruke se kriju u duetskoj pjesmi Hanke Paldum i Bojana Tomovica?

Dva vrhunska vokala, Hanka Paldum i Bojan Tomović, nedavno su objavili duetsku pjesmu “Jedan je dom”. Pjesma je pobrala mnogobrojne simpatije, a reakcije publike su i više nego pozitivne.

“Pjesma je dobro prihvaćena kod publike, drago mi je da se sluša i traži na nastupima. Zaista sam sve svoje emocije prenio u ovu pjesmu i napravio pjesmu za sve, pjesmu koja nosi poruku ljubavi i lijepe želje.Život je jedan,zato ga ne trošite ga na nebitne stvari” izjavio je popularni crnogorski pjevač.

Kraljica sevdaha trenutno radi na nekoliko projekata, ali ipak pronađe vremena da odgovori obožavateljima na mnogobrojne pohvale koje stižu putem maila i društvenih mreža.

https://www.youtube.com/watch?v=_Sj3AbF4l5o

“Vremena je malo, ali ipak mora se pronaći vremena za sve – za muziku, za posao, za publiku i za meni drage ljude. Publika je prepoznala poruku koju sam putem ovih divnih nota i riječi poslala i sretna sam zbog toga. Volite se i pazite jedne na druge, jer zaista ljubav nema cijenu,” dodala je Hanka.

Muziku i tekst je napisao Bojan Tomović dok je aranžman uradio Andrej Andrejević. Pjesma je snimljena u profesionalnom muzičkom studiju “Tempo” u Sarajevu pod producentskom palicom Almira Ajanovića.

Hanka i Bojan snimili novu pjesmu

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments