HomeDomaca MuzikaRuža ponovo ima Hit!

Ruža ponovo ima Hit!

Pjevačica koja je obilježila 2014. godinu sa velikim hitovima poput “Svi su mi pričali” i “Rođendan” kao i ulogom u filmu “Hiljadarka” je Ruža Efendić. Ruža je prošle godine radila punom parom, nastupala je kako u Bosni i Hercegovini tako i izvan naših granica. U pauzama je snimala kadrove za film o kojem svi pričaju a pronašla je vremena i da obraduje svoje mnogobrojne obožavatelje sa novom pjesmom “Svirajte mi našu pjesmu”. Nakon YouTube promocije, pjesma je doživjela veliku popularnost a saznali smo i da se već pjeva na Ružinim nastupima.

“Ja nemam riječi, zaista sam ostala bez teksta kada sam prvi put zapjevala novu “Svirajte mi našu pjesmu”. Čudan je osjećaj stajati na bini i pjevati pjesmu u glas sa obožavateljima nekoliko sati nakon YouTube premijere. Presretna sam jer sam ponovo uradila pravu stvar sa ekipom studija “Tempo”. Pjesma je u potpunosti u mom stilu i drago mi je da je prihvaćena od strane publike,” izjavila je lijepa Ruža.

https://www.youtube.com/watch?v=wYqOgsw4uxo&feature=youtu.be

Tekst je napisala Berina Karaga dok muziku i aranžman potpisuju dobro poznata imena studija “Tempa” Almir Ajanović i Damir Bečić. Balkanska Ruža je najavila i nove projekte u ovoj godini. Do novih pjesama uživajte u pjesmi o kojoj svi pričaju.

Ruza Efendic - 2015 - Svirajte Mi Nasu Pjesmu 2 Ruza Efendic - 2015 - Svirajte Mi Nasu Pjesmu 3 Ruza Efendic - 2015 - Svirajte Mi Nasu Pjesmu 4 Ruza Efendic - 2015 - Svirajte Mi Nasu Pjesmu 5

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments