HomeDomaca MuzikaRuža s novom pjesmom najavljuje album godine

Ruža s novom pjesmom najavljuje album godine

Ruža Efendić je nakon pjesama “Svi su mi pričali” i “Rođendan” definitivno osvojila publiku kako u Bosni i Hercegovini tako i širom Europe. Za njene nastupe mjesta su rezervisana čak nekoliko mjeseci unaprijed i uvijek se traži karta više.Razlog za to je dobra pjesma i odlična atmosfera koju samo umije da napravi balkanska Ruža.
Nedavno je objavila još jednu pjesmu u saradnji s Tempo produkcijom. Pjesma “Svirajte mi našu pjesmu” je preko noći postala hit na mnogobrojnim radio i televizijskim stanicama.

“Ja sam nastavila u svom stilu što se muzike tiče. “Svirajte mi našu pjesmu” je prihvaćena od publike jako dobro. Pjesmu potpisuje ekipa studija “Tempo”. Također zajedno s njima radim i na pripremi albuma koji će biti kruna moje dosadašnje karijere.To je sve što vam mogu izjaviti za sada,” dodala je Ruža.

Album se očekuje tokom ove godine a nove pjesme će zasigurno biti odličan spoj dobrog teksta, kvalitetne muzike i savršenog Ružinog glasa

Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments