HomeDomaca MuzikaHrvati "poludeli" za "Padobranom"

Hrvati “poludeli” za “Padobranom” [Foto + Video]

Boban Rajovic  - PadobranJuče su u 9h na zvaničnom YOUTUBE kanalu objavljene sve pesme učesnice 2. Pink Music Festivala koji će biti održan 04. maja 2015. godine..

Boban Rajović je za ovu priliku snimio pesmu “Padobran
Tekst je radio Dragan Brajović Braja, dok se za muziku i aranžman pobrinuo Damir Handanović.
Nakon što se pojavila na jutjubu pesma je u kratkom roku preplavila društvene mreže a Rajovićevi fanovi nisu krili oduševljenje.

Ipak, Rajovićevom “Padobranu” najviše su se obradovali u susednoj Hrvatskoj.
Naime, prema YOUTUBE statistici, tokom jučerašnjeg dana u vrhu najpopularnijih i najslušanijih pesama u Hrvatskoj našla se i pesma “Padobran”

Ispred “Padobrana” bila je pesma “Preventiva” u kojoj se Rajović pojavljuje kao reper, što je još jedan od dokaza kako je Rajović jedan od najpopularnijih srbijanskih pevača u Hrvatskoj.

Boban Rajovic - Padobran

Ako do sada niste čuli pesmu “Padobran” to možete učiniti sada ovde

 

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments