HomeDomaca MuzikaDenis Barta specijalni gost na koncertu Bobana Rajovića

Denis Barta specijalni gost na koncertu Bobana Rajovića

Denis Barta slepi dečak iz Sarajeva bio je proteklog vikenda gost na koncertu Bobana Rajovića.

Denis i Boban

Podsećamo, Denis je rođen u 24 nedelji trudnoće i težio je samo 535 grama. Sedmi dan po rođenju urađena mu je operacija na srcu, a već četrdeseti dan rapidno gubi vid i posle tri operacije na očima, koje nisu uspele Denis ostaje u potpunom mraku. No, taj mrak nije jedini problem s kojima se susreće ovaj 17-godišnji mladić. On boluje i od autizma, a također je imao i više epilepičnih napada koji su ostavili velika oštečenja na mozgu. Također, zbog čestih napada epilepsije i upotrebe terapije lijekovi su mu uništili žučnu kesu, te mu je i ona u januaru prošle godine odstranjena.

Ovaj talentirani dečak je naprosto opčinjen Bobanom Rajovićem. Toliko da je to, kaže njegov otac, više nego opsesija.
– Za Bobanom je naprosto lud. Do te mere da ga često ne možemo dozvati, ali čim izgovorimo magičnu riječ “Boban” on je svestan. I kada ga budim ništa, ali kad kažem Bobane ustani, on se polako podiže – kaže Denisov tata Neša.

Denisu je, uz pomoć emisije “Sve za ljubav” ispunjena životna želja da upšozna svog idola a on mu je tom prilikom obećao kako će pevati zajedno na njegovom sledećem nastupu u Bosni.

Svoje obećanje Rajović je ispunio već proteklog vikenda te je Denis dobio priliku da konačno zapeva sa svojim idolom u prepunoj diskoteci.
Inače, pevanje je jedan od načina na koji Denis finansira svoje lečenje, a svi koji ga žele angažovati da im peva, mogu to učiniti preko njegovog oca na broj telefona 00387 64 425 59 69.

Oni koji nisu u mogućnosti ugostiti ga, ili doći na neki od nastupa a žele pomoći to mogu učiniti uplatom na žiro račun: Denis Barta, Pro Credit Bank 194-101-47760001-54 ili kupovinom Denisovog DVD-a koji mogu naručiti pozivom na broj 00387 64 409 07 94.

Denisov FB profil: https://www.facebook.com/denis.barta.161

Diamond Ljubuski 1 Diamond Ljubuski 2 Diamond Ljubuski 3 Diamond Ljubuski 5 Diamond Ljubuski 6 Diamond Ljubuski 7

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments