Denis Barta specijalni gost na koncertu Bobana Rajovića

Posted: June 25, 2015 / in: Domaca Muzika, Novosti, Slider / Comments

Denis Barta slepi dečak iz Sarajeva bio je proteklog vikenda gost na koncertu Bobana Rajovića.

Denis i Boban

Podsećamo, Denis je rođen u 24 nedelji trudnoće i težio je samo 535 grama. Sedmi dan po rođenju urađena mu je operacija na srcu, a već četrdeseti dan rapidno gubi vid i posle tri operacije na očima, koje nisu uspele Denis ostaje u potpunom mraku. No, taj mrak nije jedini problem s kojima se susreće ovaj 17-godišnji mladić. On boluje i od autizma, a također je imao i više epilepičnih napada koji su ostavili velika oštečenja na mozgu. Također, zbog čestih napada epilepsije i upotrebe terapije lijekovi su mu uništili žučnu kesu, te mu je i ona u januaru prošle godine odstranjena.

Ovaj talentirani dečak je naprosto opčinjen Bobanom Rajovićem. Toliko da je to, kaže njegov otac, više nego opsesija.
– Za Bobanom je naprosto lud. Do te mere da ga često ne možemo dozvati, ali čim izgovorimo magičnu riječ “Boban” on je svestan. I kada ga budim ništa, ali kad kažem Bobane ustani, on se polako podiže – kaže Denisov tata Neša.

Denisu je, uz pomoć emisije “Sve za ljubav” ispunjena životna želja da upšozna svog idola a on mu je tom prilikom obećao kako će pevati zajedno na njegovom sledećem nastupu u Bosni.

Svoje obećanje Rajović je ispunio već proteklog vikenda te je Denis dobio priliku da konačno zapeva sa svojim idolom u prepunoj diskoteci.
Inače, pevanje je jedan od načina na koji Denis finansira svoje lečenje, a svi koji ga žele angažovati da im peva, mogu to učiniti preko njegovog oca na broj telefona 00387 64 425 59 69.

Oni koji nisu u mogućnosti ugostiti ga, ili doći na neki od nastupa a žele pomoći to mogu učiniti uplatom na žiro račun: Denis Barta, Pro Credit Bank 194-101-47760001-54 ili kupovinom Denisovog DVD-a koji mogu naručiti pozivom na broj 00387 64 409 07 94.

Denisov FB profil: https://www.facebook.com/denis.barta.161

Diamond Ljubuski 1 Diamond Ljubuski 2 Diamond Ljubuski 3 Diamond Ljubuski 5 Diamond Ljubuski 6 Diamond Ljubuski 7

© All right reserved 2018 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes