Home Novosti Rad, red i disciplina: Ovako izgleda pevačev jedan dan

Rad, red i disciplina: Ovako izgleda pevačev jedan dan [Video + Foto]

On važi za trenutno najzaposlenijeg pevača na estradi. Tokom leta nastupa bukvalno svaki dan ali bez obzira na nastupe, putovanja i ostale obaveze, on redovno vežba kako bi ostao u top formi ali se trudi ni da ne zapostavlja svoje fanove.

Boban trening posle nastupa

Ako ste se nekad pitali kako izgleda jedan dan u životu Bobana Rajovića evo prilike da to saznate.

Bez obzira na naporna putovanja iz države u državu, brojne nastupe i treninge pre i posle nastupa pevač uvek nađe vremena da ispuni želje svojih fanova. Tako je bilo i nedavno u Trebinju gde je pre nastupa svratio u trebinjsku bolnicu kako bi posetio jednu trudnicu inače njegovu vatrenu obožavateljicu.

Boban i trudnica

S obzirom da Rajović dugo nije nastupao u ovom bh gradu ona je s nestrpljenjem čekala taj nastup međutim baš te večeri su je ostavili u bolnici što ju je mnogo rastužilo. Kako bi je barem malo oraspoložili, njen muž i prijateljice odlučili su zamoliti Rajovića da je poseti što je on sa zadovoljstvom i učinio.

Tom prilikom pevač je saznao da će njegova vatrena obožavateljica roditi blizance a da će jednom od njih dati ime Boban, po svom omiljenom pevaču.

Iz bolnice se Rajović zaputio u klub gde je prisutnima priredio žurku za pamćenje a odmah posle žurke sa koleginicom Mirom Milosavljević otišao je na noćno trčanje.

Boban nastupBoban i Mira nastup

I tako otprilike izgleda svaki njegov dan: putovanje od kluba do kluba, probe sa bendom, druzenje sa fanovima, lude žurke, i obavezni treninzi. Nekad pre a nekad posle nastupa ali trening se nikako ne izostavlja, pa makar to bilo i u tri ujutro.

“Nema stajanja i nema izgovora. Ako znate šta hoćete onda se morate i potruditi da to i ostvarite. Nije baš uvek lako naterati se u teretanu nakon nastupa, u tri sata ujutro ali ako imate jasan cilj pred sobom onda znate da je to nešto što se mora i nema odustajanja” – kaže Rajović i dodaje da je, uz malo sreće, jedini pravi recept za uspeh – rad, red i disciplina.

Ovde pogledajte kako izgleda jedan Rajovićev dan

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments