HomeNovostiRad, red i disciplina: Ovako izgleda pevačev jedan dan

Rad, red i disciplina: Ovako izgleda pevačev jedan dan [Video + Foto]

On važi za trenutno najzaposlenijeg pevača na estradi. Tokom leta nastupa bukvalno svaki dan ali bez obzira na nastupe, putovanja i ostale obaveze, on redovno vežba kako bi ostao u top formi ali se trudi ni da ne zapostavlja svoje fanove.

Boban trening posle nastupa

Ako ste se nekad pitali kako izgleda jedan dan u životu Bobana Rajovića evo prilike da to saznate.

Bez obzira na naporna putovanja iz države u državu, brojne nastupe i treninge pre i posle nastupa pevač uvek nađe vremena da ispuni želje svojih fanova. Tako je bilo i nedavno u Trebinju gde je pre nastupa svratio u trebinjsku bolnicu kako bi posetio jednu trudnicu inače njegovu vatrenu obožavateljicu.

Boban i trudnica

S obzirom da Rajović dugo nije nastupao u ovom bh gradu ona je s nestrpljenjem čekala taj nastup međutim baš te večeri su je ostavili u bolnici što ju je mnogo rastužilo. Kako bi je barem malo oraspoložili, njen muž i prijateljice odlučili su zamoliti Rajovića da je poseti što je on sa zadovoljstvom i učinio.

Tom prilikom pevač je saznao da će njegova vatrena obožavateljica roditi blizance a da će jednom od njih dati ime Boban, po svom omiljenom pevaču.

Iz bolnice se Rajović zaputio u klub gde je prisutnima priredio žurku za pamćenje a odmah posle žurke sa koleginicom Mirom Milosavljević otišao je na noćno trčanje.

Boban nastupBoban i Mira nastup

I tako otprilike izgleda svaki njegov dan: putovanje od kluba do kluba, probe sa bendom, druzenje sa fanovima, lude žurke, i obavezni treninzi. Nekad pre a nekad posle nastupa ali trening se nikako ne izostavlja, pa makar to bilo i u tri ujutro.

“Nema stajanja i nema izgovora. Ako znate šta hoćete onda se morate i potruditi da to i ostvarite. Nije baš uvek lako naterati se u teretanu nakon nastupa, u tri sata ujutro ali ako imate jasan cilj pred sobom onda znate da je to nešto što se mora i nema odustajanja” – kaže Rajović i dodaje da je, uz malo sreće, jedini pravi recept za uspeh – rad, red i disciplina.

Ovde pogledajte kako izgleda jedan Rajovićev dan

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments