HomeDomaca MuzikaVeldina: "Muzicka karijera se može izgraditi i bez žutih stranica"

Veldina: “Muzicka karijera se može izgraditi i bez žutih stranica”

Veldina Alibegić, pjevačica sa profesorskom diplomom, sa novom pjesmom “Žurka je kod mene” osvojila je bh.muzičku scenu. Lijepa Krajiškinja pokupila je simpatije publike sa pomenutom pjesmom koja je ostvarila veliku popularnost na YouTube-u i društvenim mrežama.

Slika 2

“Što se pjesme “Žurka je kod mene” tiče, ja sam zadovoljna kako je sve to ispalo. Bilo je raznih komentara,od pohvala do onih kako je pjesma otpjevana skroz na neki drugačiji način nego kako inače pjevam. Ja mogu da pjevam kako hoću i da mijenjam stilove po potrebi,sevdalinku i neku pop pjesmu publici ću donijeti na potpuno drugačiji način ali ipak će se u svakoj interpretaciji osjetiti moja duša i ljubav prema muzici. Jednostavno morate znati osjetiti momenat kad nešto da pjevate/svirate. Tako je i ova pjesma nastala…puna energije i lijepih trenutaka. Imam jos puno osmišlenih pjesama, koje će, vrlo vjerovatno šokirati mnoge, a nekima će postati i lična karta,” izjavila je Veldina.

Veldina svoju karijeru od početka nastoji izgraditi radom, talentom i upornošću dok se njeno ime rijetko spominje na žutim stranicama. Lijepa Krajiškinja je zasigurno pravo muzičko osvježenje koje je potrebno bh.sceni.

Pjesma “Žurka je kod mene” snimljena je u profesionalnom muzičkom studiju “Tempo” pod dirigentskom palicom Almira Ajanovića, dok je tekst i muziku napisala Veldina.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments