HomeDomaca MuzikaPogledajte ko će Bobanu Rajoviću da "zaradi prvi milion"

Pogledajte ko će Bobanu Rajoviću da “zaradi prvi milion” [Video + Foto]

Iz izdavačke kuće Bobana Rajovića najavljuju dosta novih pesama a on lično s posebnim nestrpljenjem iščekuje jednu za koju garantuje da će biti mega hit. U pitanju je pesma “Jedna je Mira” koju je otpevala atraktivna Mira Milosavljević.

Mira 1

Inače, Mira je skrenula pažnju javnosti prepevavši Rajovićev hit “Koga foliraš” a letos je “pokupila” i priličan broj Rajovićevih fanova nastupajući kao gošća na njegovoj letnjoj turneji.

“Mira je baš predana poslu, uporna je i puna energije, u nekim stvarima je dosta slična meni. Ona je ženska verzija Bobana Rajovića i neko ko će da mi zaradi prvi milion ” – uz osmeh nam je rekao Rajović.

Mira 2

Siguran je, kaže, u uspeh pesme “Jedna je Mira” i jedva čeka reakcije publike.

“Pesma je baš u njenom fazonu i mislim da će napraviti haos u klubovima”

Tekst je radila Marina Tucaković a muziku i aranžman Aleksandar Kobac. Pesma se već zavrtela na radio stanicama, urađen je i spot čija premijera se očekuje za par dana.

Deo pesme i spota “Jedna je Mira” pogledajte ovde

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments