HomeDomaca MuzikaBoban Rajović dao nesvakidašnji oglas: Ante, javi se!

Boban Rajović dao nesvakidašnji oglas: Ante, javi se!

Pevač Boban Rajović je u jednom intervjuu a potom i putem svoje službene Facebook stranice od fanova zatražio neobičnu uslugu.

Naime, on ih je zamolio da mu pomognu da nadje izvesnog Antu s kojim se sreo prvi i poslednji put u Kopenhagenu pre nešto više od petnaest godina.

Boban nove fotke

– U pitanju je dečko kojeg sam vozio pre petnaestak godina. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga, na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pevanja neću ‘leba najesti – ispričao nam je Boban.

Otkrio nam je još i to da je Anti besprekorno otpevao pesmu “A i ti me izneveri” ali Ante nije bio preterano oduševljen njegovim pevanjem i ponovio mu kako bi se trebao držati taksiranja.

– Bio je toliko siguran u svoje reči da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspem da napravim karijeru – seća se Rajović.

– Ja sam bio još ubedjeniji da ću uspeti i rekao sam mu da ću ja za par godina raditi velike koncerte širom regiona. Na moju sreću, moja predvidjanja su se obistinila. Ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, 15.04.2016. u Splitu i 20.05.2016. u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smeh Boban.

Još dodaje da njega i sve njegove prijatelje čekaju besplatne karte za oba koncerta, samo treba da se javi i ispuni obećanje dato pre petnaestak godina.

Inače, video intervju u kojem Boban poziva Antu da se javi za par sati pogledalo je preko 200.000 osoba.

Video: https://www.facebook.com/dnevnadozalepog/videos/583140835187646/

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments